FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Profi, extinsă cu 13 magazine noi în luna septembrie

Rețeaua Profi, extinsă cu 13 magazine noi în luna septembrie

Profi își consolidează poziția pe piața locală de retail, în special în zonele rurale ale României, și a încheiat luna septembrie cu încă 13 magazine noi. Șapte dintre acestea sunt în formatul Profi Loco și au fost inaugurate în județele Bistrița Năsăud, Dâmbovița, Buzău, Teleorman, Alba, Prahova și Satu Mare. Totodată, rețeaua a fost extinsă și cu trei supermarketuri în formatul City, două în formatul Go și un Profi Super.

Dintre locațiile inaugurate în luna septembrie, cea mai mare se află în Buzău, fiind vorba despre un Profi Loco din comuna Zărnesți, sat Fundeni, cu o suprafață de vânzare de 360 de metri pătrați dintr-un total de 472 de metri pătrați.

Al doilea ca dimensiune este tot un Profi Loco inaugurat în Prahova, comuna Vărbilău. Acest supermarket are o suprafață de vânzare de 354 de metri pătrați dintr-un total de 442 de metri pătrați.

La polul opus se află locațiile Profi GO, locații dedicate segmentului convenience. În luna septembrie Profi a deschis două astfel de locații, una în municipiul Oradea și una în Cluj Napoca. Ambele au o suprafață de vânzare medie de 105 metri pătrați.


Citește și Pawel Musial: „Deschidem 100 magazine noi și remodelăm un număr asemănător de locații existente"


„Extinderea reţelei Profi a contribuit într-o măsură considerabilă la creșterea businessului în 2021. Mai mult, noul model Profi, care se regăsește în toate formatele noastre - Profi Super, Profi City, Profi Go și Profi Loco - atrage un număr tot mai mare de clienţi. Dincolo de cel deja tradițional, se îndreaptă acum spre magazinele noastre și un public tânăr care apreciază atmosfera plăcută în care pot servi pizza, cafea, băuturi răcoritoare și freshuri. Remodelăm acum magazinele mai vechi observând că, odată aduse la noul standard, și acestea raportează creșteri cu doi digiţi ale vânzărilor”, a declarat Pawel Musial, fostul CEO Profi Rom Food pentru Progresiv.

Cu peste 1.600 de magazine în mai mult de 760 de localități și circa 28.000 de angajați, Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică.

Vezi și Pawel Musial se retrage de la conducerea Profi

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content