FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Penny se extinde cu un nou magazin în județul Suceava

Rețeaua Penny se extinde cu un nou magazin în județul Suceava

Planul de expansiune al discounterului Penny România continuă prin deschiderea unui magazin nou aflat în Dumbrăveni, județul Suceava. Cu această inaugurare, rețeaua ajunge la un număr total de 279 de magazine.

Unitatea comercială din Dumbrăveni are o suprafață totală de 854,67 metri pătrați și patru case de marcat. Totodată, magazinul dispune de 61 de locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

În acord cu noul concept Penny, și magazinul din Dumbrăveni se bazează pe un design modern, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente.

Legat de sortimentație, Penny Dumbrăveni oferă clienților produse ready to eat, dar și semipreparate, refrigerate sau congelate.

În contextul actual, programul magazinului este de luni până sâmbătă în intervalul orar 7:30 – 21:00 și duminica între 8:00 și 19:00.

Acesta este al treilea magazin deschis de Penny în acest an, și potrivit conducerii companiei, și în acest an va fi menținut ritmul de expansiune, ceea ce înseamnă deschiderea a 20 – 25 de unități comerciale noi. 

Cu un buget de investiții estimat la jumătate de miliard de euro, discounterul Penny vrea să ajungă până în 2025 la o rețea de 400 de magazine. Pe termen lung însă, până în 2029 mai exact, conducerea Penny România vorbește despre o rețea de 600 de magazine pe piața locală.

În acest moment, întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău, iar în 2021 vor începe lucrările de construcție pentru un nou centru, aflat la Filiași.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content