FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Penny se extinde cu un nou magazin în județul Alba

Rețeaua Penny se extinde cu un nou magazin în județul Alba

Penny își continuă planul de expansiune în România prin deschiderea unui nou magazin în Ocna Mureș, județul Alba. Astfel, rețeaua Penny ajunge la un număr total de 303 magazine. Magazinul Penny din Ocna Mureș, se află pe strada Fabricii FN și are o suprafață de vânzare de 912 metri pătrați, patru case de marcat și o echipă formată din 16 angajați. Totodată, magazinul dispune de 71 locuri de parcare, dintre care 3 pentru persoanele cu dizabilități.

Designul noului magazin Penny din Ocna Mureș este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, Penny oferă soluții simple și rapide, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Penny Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată foarte clar în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Până în 2029, retailerul își propune să atingă cifra de 600 de magazine și 6 centre logistice.

Penny a deschis primul magazin pe piața locală în anul 2005 iar în prezent rețeaua este alcătuită din 303 de magazine.  În acest moment, întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. Rețeaua Penny se bucură de o echipă formată din peste 5.500 de angajați.

Penny se află printre organizațiile de top care au primit titulatura de Angajator de Top (Top Employer) 2022 în România.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content