FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Penny se extinde cu patru noi magazine

Rețeaua Penny se extinde cu patru noi magazine

Rețeaua Penny. ajunge la 264 de unități comerciale deschise pe piața locală după inaugurarea a încă patru magazine. Noile locații sunt situate în Toplița (Mureș), Modelu (Călărași), Rădăuți (Suceava) și în Piatra Neamț (Neamț).

Magazinul din localitatea Toplița se află pe strada Ștefan cel Mare, nr. 65, Cartier Aluniș, și are un spațiu de vânzare de 794 de metri pătrați. Unitatea dispune de patru case de marcat și clienții au la dispoziție o parcare cu 42 de locuri. 

Unitatea din Modelu se află pe strada Călărași, nr. 64A, și are un spațiu de vânzare de 860 de metri pătrați. În cazul acestei locații, parcarea este extinsă până la 62 de locuri, dintre care două pentru persoanele cu dizabilități.

În Rădăuți, magazinul Penny. se află pe Calea Bucovinei, nr. 39, și are un spațiu de vânzare similar celui din Modelu - 868 de metri pătrați. În această locație există și o măcelărie aflată la intrarea în magazin.

Cel de-al patrulea magazin inaugurat este situat în Piatra Neamț, pe strada Bistriței, și are un spațiu de vânzare de 740 de metri pătrați. Magazinul dispune de 61 de locuri de parcare, dintre care trei dedicate persoanelor cu dizabilități, și de patru case de marcat.

În privința sortimentației, fiecare locație are zone extinse pentru produsele proaspete, mărcile proprii, dar și spații dedicate produselor ready to eat, semipreparatelor, produselor refrigerate sau congelate.

Prin inaugurarea acestor magazine, Penny. a creat 55 de noi locuri de muncă.

„Noi am estimat un buget de investiții de 500 de milioane de euro pentru deschiderile de magazine pe care le vizăm în următorii cinci ani. Vrem să păstrăm un ritm constant al investițiilor până în 2029 și să ajungem de la 400 la 600 de magazine”, susține Daniel Gross, CEO Penny România.

Rețeaua de magazine Penny Market, deținută de grupul german REWE, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 3,96 miliarde lei, în creștere cu 15% față de anul fiscal precedent.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content