FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Penny bifează primele deschideri din 2021

Rețeaua Penny bifează primele deschideri din 2021

Planul de expansiune al discounterului Penny România continuă prin deschiderea a două noi magazine, unul într-o zonă centrală a Capitalei și unul în Reghin, județul Mureș.

În urma acestor inaugurări, retailerul ajunge la o rețea națională de 278 de magazine.

Magazinul Penny din București se află pe Bulevardul Decebal, nr. 4, și are o suprafață totală de 594 de metri pătrați. Prin intermediul acestui nou magazin, retailerul a creat 16 locuri de muncă.

Cel de-al doilea magazin deschis la începutul acestui an se află în Reghin, județul Mureș, și este situat pe Strada Vânătorilor, Nr. 26-28. Magazinul, cu o suprafață totală de 1.374 de metri pătrați, dispune de o parcare cu 39 de locuri. Echipa acestei locații numără 17 salariați.

Ambele magazine dispun de noul format Penny unde accentul este pus pe designul nou, cu o zonă extinsă pentru produse proaspete, mărci proprii, dar și cu o semnalizare mult mai vizibilă a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. Totodată, cele două magazine integrează toate elementele noii identități vizuale.

„Ne menținem ritmul de expansiune, astfel că vom deschide tot 20 - 25 de magazine și în 2021. Cu siguranță va fi un an cu multe provocări, dar noi l-am planificat pe plus”, spune Daniel Gross, CEO Penny România, într-un interviu acordat revistei Progresiv.

Cu un buget de investiții estimat la jumătate de miliard de euro, discounterul Penny vrea să ajungă până în 2025 la o rețea de 400 de magazine. Pe termen lung însă, până în 2029 mai exact, conducerea Penny România vorbește despre o rețea de 600 de magazine pe piața locală.

În acest moment, întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău, iar în 2021 vor începe lucrările de construcție pentru un nou centru, aflat la Filiași.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content