FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Penny ajunge la 311 magazine în România

Rețeaua Penny ajunge la 311 magazine în România

Penny, unul dintre cei mai activi retaileri din România, își continuă planul de extindere prin deschiderea unui nou magazin în Alba Iulia. Aceasta este a zecea deschidere de anul acesta, în condițiile în care planul pentru 2022 prevede 36 de locații noi.

Noua unitate comercială, de pe Calea Moților, nr. 215, are o suprafață de vânzare de 857.20 mp. Magazinul dispune de 70 de locuri de parcare, dintre care 3 pentru persoanele cu dizabilități. 

Designul noilor magazine este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul Penny oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate.

Citește și: România, cea mai performantă piață pentru Penny pentru al 7-lea an consecutiv

Odată cu noul context, Penny și-a redefinit strategia de business, noua evoluție fiind structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată. Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Astfel, până în 2029, retailerul își propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, Penny  a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj.

Parte a grupului german Rewe, Penny este unul dintre cei mai activi retaileri din România, primul magazin deschis pe piața locală fiind în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, rețeaua Penny în România este alcătuită din 311 magazine la nivel național și o echipă dedicată formată din peste 5.800 de angajați. Afacerile discounterului german Penny în România au bifat anul trecut un avans de 14%, cea mai bună performanță la nivel de grup pentru al șaptelea an consecutiv, depășind astfel pragul de un miliard de euro. 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content