FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua locală Diana a ajuns la 54 de unități

Rețeaua locală Diana a ajuns la 54 de unități

Producătorul de mezeluri Diana din Râmnicu Vâlcea, controlat de familia Crăciunescu, a deschis un nou magazin, rețeaua ajungând astfel la 54 de unități comerciale, distribuite în patru județe: Argeș, Gorj, Olt și Vâlcea.

Noua unitate este amplasată în localitatea Pietrari din județul Vâlcea, are o suprafață de vânzare de 210 mp și are în ofertă atât produse alimentare, cât și nealimentare, sortimentația fiind construită, așa cum ne-a obișnuit, în jurul ofertei de produse și preparate din carne proprii. Magazinul din Pietrari reprezintă cea de-a doua inaugurare a rețelei Diana din 2019, până la finalul anului fiind planificate noi deschideri de magazine.

Rețeaua Diana, parte din compania omonimă înființată în aprilie 1991 de către antreprenorul român Dumitru Crăciunescu, se află în topul celor mai puternice rețele independente din România, înregistrând în anul financiar 2017 vânzări de peste 180 de milioane de lei. La nivel de grup, afacerile s-au ridicat la 472 de milioane de lei, compania având peste 250 de produse în portofoliu.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content