FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Lidl, extinsă cu o nouă locație în județul Arad

Rețeaua Lidl, extinsă cu o nouă locație în județul Arad

Liderul pieței locale de retail continuă expansiunea la nivelul pieței din România și inaugurează un magazin în Chișineu-Criș, județul Arad. Noua locație se află pe strada Înfrățirii, numărul 48 și are un spațiu de vânzare de peste 1.300 de metri pătrați.

Unitatea dispune de peste 90 de locuri de parcare, precum și de o stație de încărcare pentru automobilele electrice, unde se vor putea alimenta câte două mașini simultan.

Orarul de funcționare a magazinului va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 și 22:00, iar duminică între 8:00 și 20:00.

Odată cu inaugurarea magazinului, se vor crea 20 de noi locuri de muncă.

Retailerul optimizează constant formatul magazinelor, astfel încât să aibă un impact cât mai redus asupra mediului. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcțiilor şi în conformitate cu normele de protecție a mediului, noul magazin Lidl din Chișineu-Criș dispune de soluții și tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficiență energetică. Printre acestea se numără sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezență și sistemele de recuperare a căldurii integrate în instalațiile de climatizare, ori stația de încărcare pentru automobile electrice.

„În plus, Lidl promovează cu consecvență colaborarea cu producătorii locali, multe dintre mărcile de calitate comercializate în rețea fiind produse în România”, subliniază reprezentanții companiei.

Lidl, parte a grupului Schwarz, este prezent în 32 de țări din întreaga lume și operează aproximativ 11.200 de magazine și peste 200 de centre logistice în 29 de țări la nivel mondial. Retailerul a intrat pe piața din România în urmă cu zece ani, prin preluarea discounterului Plus.

În prezent, Lidl are aproximativ 310.000 de angajați, dintre care peste 8.000 în România.

Discounterul german Lidl a raportat anul trecut o cifră de afaceri pentru piața locală de 12,86 miliarde de lei, în creștere cu 32% față de 2019, evoluție care a dus la atingerea poziției de lider pe piața locală de retail. În ultimii ani, Lidl a avut performanțe foarte bune, având un ritm de creștere de trei ori mai mare decât media pieței.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content