Acasă > Știri > Rețeaua LaDoiPași a ajuns la 1.000 de magazine la nivel național

Rețeaua LaDoiPași a ajuns la 1.000 de magazine la nivel național

Rețeaua de magazine LaDoiPași, dezvoltată de retailerul Metro Cash & Carry, a atins în luna septembrie pragul de 1.000 de magazine la nivel național. Atingerea pragului de 1.000 de magazine întărește obiectivul setat de Metro pentru rețeaua LaDoiPași, o expansiune susținută de la an la an. Retailerul vizează continuarea ritmului de deschideri și planifică să își dubleze numărul de magazine până în 2023. În ultimele 6 luni au fost inaugurate peste 200 de magazine în rețeaua LaDoiPași, atât în urban, cât și în zonele rurale.

Magazinul LaDoiPași cu numărul 1.000 se află în București, pe Sos. București-Magurele nr. 49C și a beneficiat de un eveniment de inaugurare special, cu oferte și activități dedicate clienților din comunitate.

„Primele 1.000 de magazine LaDoiPași reprezintă un efort comun depus atât de parteneri, cât și de colegii noștri. Atingerea acestui prag este dovada că LaDoiPași este un model de business durabil, construit în comunitate, alături de proprietari de magazine și clienți deopotrivă. Vom continua expansiunea la nivel național, motivați de dorința de a sprijini și alți antreprenori în dezvoltarea unor afaceri sănătoase, dar și de creșterea interesului clienților față de magazinele de proximitate”, a declarat Irinel Popescu, șef departament retail la Metro Cash & Carry România.

În total, din 2017, când Metro a repoziționat rețeaua de magazine LaDoiPași ca franciză soft, și până în prezent, au fost remodelate în linie cu noul concept peste 100 magazine și au fost deschise aproximativ 600 de noi unități comerciale. În prezent, 40% dintre magazinele LaDoiPași sunt poziționate în sudul țării, 30% în nord, respectiv 30% în vest.

 

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content