FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Rețeaua Annabella se extinde în Curtea de Argeș

Rețeaua Annabella se extinde în Curtea de Argeș

Annabella, rețeaua vâlceană de magazine deținută de soții Dorina și Dan Mutu, se extinde în afara județului Vâlcea și anunță deschiderea unei noi locații în Curtea de Argeș. Acesta este al treilea magazin deținut de retailer în această localitate.

Noul supermarket Annabella se află pe strada Posada, nr. 5 și are o suprafață de vânzare de 400 de metri pătrați.

"Suntem bucuroși că am fost primiți atât de bine în județul Argeș. Grupul Annabella are ca valoare primordială satisfacerea cerințelor și preferințelor clienților săi. De aceea, cu cel de-al treilea magazin în Curtea de Argeș , dorim să câștigăm încrederea clienților prin seriozitate, servicii de calitate, diversitate la prețuri ca între vecini. De asemenea, scopul nostru este să oferim argeșenilor o mai bună experiență de cumpărare într-un cadru amenajat după standarde moderne de retail", a declarat Dorina Mutu, Director General Annabella.


Citește și:

Cum dă Annabella startul modernizării în retailul local din Horezu;

Dorina Mutu, doamna de fier a retailului românesc;


Annabella aduce clienților din Curtea de Argeș o gamă variată de produse, cu focus pe categoriile de produse proaspete. De asemenea, clienții au la dispoziție și produsele marcă proprie Annabella Zilnic, gamă care conține de la produse alimentare de bază, până la produse non-food de îngrijire a casei.

Annabella este una dintre cele mai mari rețele 100%  românești din retailul alimentar, având în prezent 61 de magazine, situate preponderent în județul Vâlcea, și peste 800 de angajați. Retailerul este deținut de soții Dorina și Dan Mutu. Aceștia au dezvoltat și un business de producție - Râureni, unul dintre cele mai mari branduri de conserve din fructe şi legume.
Rețeaua Annabella a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 218 milioane de lei, în creștere cu aproximativ 11% față de anul precedent.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content