Oblio Discounter își face intrarea în Târgu Mureș. Cum arată noul magazin?

Oblio Discounter, conceptul cash&carry dezvoltat de antreprenorul Ovidiu Moldovan, și-a făcut intrarea pe piața din Târgu Mureș. ”O investiție de câteva sute de mii de euro”, magazinul a fost inaugurat pe strada Depozitelor, nr. 20 și are o suprafață de 2.700 de metri pătrați.

Magazinul este similar conceptului inițial, inaugurat anul trecut la Sibiu, astfel că magazinul se adresează atât clienților finali, cât și revânzătorilor. ”Locația este situată într-o zonă comercială din Târgu Mureș, lângă un fost complex comercial care a ars anul trecut. De aici și oportunitatea și graba de a deschide acolo, sperăm doar că acei comercianți care își făceau aprovizionarea de acolo să vină în continuare”, a explicat Robert Țăpuc, Director General al rețelei Oblio Discounter.

Magazinul oferă o gamă de produse de 6.500 de SKU-uri. Produsele non-food joacă un rol important în sortimentație, având o pondere de 40% în totalul gamei.


Citește și: Zona rurală, o nouă etapă de dezvoltare pentru rețeaua Coralia din Sighișoara


Afaceri de 3,5 mil. euro pentru Oblio Discounter Târgu Mureș în 2022

”Ne adresăm locuitorilor din Târgu Mureș, dar și celor din împrejurimi, vânzătorilor, comercianților, cu produsele cunoscute de toată lumea, la prețuri foarte accesibile, pentru că trăim vremuri în care banii sunt destul de importanți, costurile, cheltuielile. În același timp, ne-am îngrijit să avem și o gamă foarte diversificată, cu noutăți, pe care periodic le schimbăm. În plus, am avut grijă să răspundem trendului de local, astfel că am inclus în sortimentație produse cu specific local”, a punctat reprezentantul Oblio Discounter.

În ceea ce privește așteptările, retailerul este optimist și are așteptări mai mari pentru locația din Târgu Mureș față de cea din Sibiu, în sensul că estimează o cifră de afaceri de 3,5 milioane de europentru acest an.

Oblio Discounter este un concept de retail lansat de antreprenorul Ovidiu Moldovan, care mai deține și rețeaua de supermarketuri Coralia din Sighișoare și fabrica de producție de hârtie igienică Oblio. Primul magazin Oblio Discounter a fost deschis în vara anului trecut, în Sibiu, și deține o suprafață de 1.500 de metri pătrați. Magazinul se află în aceeași incintă cu depozitul companiei folosit pentru distribuția bunurilor de larg consum, inclusiv a produselor Intersnack.

Vremea creșterilor în retailul independent
Vremea creșterilor în retailul independent
Sunt deja câțiva ani buni de când se vorbește despre declinul retailului independent și, dacă din perspectivă numerică, anul trecut nu a...
Lidl continuă investițiile în expansiune
Lidl continuă investițiile în expansiune
Lidl România extinde rețeaua națională de magazine și inaugurează un magazin în orașul Târgu Mureș, județul Mureș. Noua locație,...
Oblio Discounter, magazinul în care modelul cash&carry se îmbină cu conceptul de discounter
Oblio Discounter, magazinul în care modelul cash&carry se îmbină cu conceptul de discounter
Cum în pandemie discounterii au fost printre marii câștigători, antreprenorii din spatele brandurilor Oblio, Soffy și Coralia au mizat pe acest...
Oblio Discounter va deschide al doilea magazin, în Târgu Mureș
Oblio Discounter va deschide al doilea magazin, în Târgu Mureș
Oblio Discounter, conceptul cash&carry dezvoltat de antreprenorul Ovidiu Moldovan, pregătește deschiderea celui de-al doilea magazin. Noua...