Metro lansează aplicația mobilă LaDoiPași

Metro România a lansat aplicația LaDoiPași prin intermediul căreia clienții rețelei de proximitate au acces facil, pe telefon, la informații despre ofertele lunare, campaniile organizate în magazinele LaDoiPași, dar și la o serie de oferte ce pot fi activate exclusiv în platformă.  Metro lansează aplicația mobilă LaDoiPași

Clienții celor peste 2.000 de magazine LaDoiPași au acum un aliat digital la cumpărături, prin programul dezvoltat de Metro România, care vine în sprijinul celei mai mari comunități de antreprenori independenți din țară și îi ajută să-și dezvolte afacerile. Platforma este dinamică, interactivă și modernă, oferind constant consumatorilor din comunitățile LaDoiPași beneficii suplimentare la cumpărături. Aplicația va avea o dezvoltare permanentă în funcție de părerile și sugestiile clienților, vor fi adăugate noi beneficii pentru a oferi o experiență digitală completă.

”Lansarea aplicației LaDoiPași reprezintă, în primul rând, dovada respectării promisiunii făcute partenerilor din franciză de a-i ajuta în planurile de dezvoltare și digitalizare a afacerilor lor, astfel încât să poată rămâne relevanți și în topul preferințelor consumatorilor din comunitatea lor”, a declarat Irinel Popescu – Director Franciză Metro România.

Aplicația oferă o serie de avantaje clienților din magazinele LaDoiPași, printre care:

  • rapiditatea accesării ofertelor curente și a cupoanelor cu oferte exclusive. Clienții LaDoiPași pot vedea direct în telefon catalogul cu ofertele lunare, dar se pot bucura și de o serie de oferte cu preț special, care pot fi activate doar în  aplicație.
  • posibilitatea de a localiza cele mai apropiate magazine LaDoiPași. Cu ajutorul aplicației, clienții pot alege traseul către cel mai apropiat magazin, pe care apoi îl pot marca drept magazinul favorit, pentru a ușura experiența de shopping.
  • informații despre programul de funcționare și adresele magazinelor;
  • sugestii pentru rețete ușor de preparat acasă, sfaturi utile pentru casă și grădină;
  • notificări despre cele mai recente oferte, cupoane și cataloage. Pentru a se bucura de beneficiile aplicației în timp real, utilizatorii care și-au dat acordul primesc notificări imediat ce sunt încărcate în aplicație noi oferte, cupoane sau cataloage.

Pentru a beneficia de aceste avantaje, clienții trebuie să descarce gratuit aplicația LaDoiPași din Google Play sau App Store, folosind pentru căutare cuvintele cheie “LaDoiPași”, să își creeze un cont și să selecteze magazinul LaDoiPași cel mai ușor accesibil, în care preferă să facă cumpărături.

Lanțul de magazine LaDoiPași a fost creat prin reunirea mai multor proprietari independenți sub un singur brand. Conceptul LaDoiPași a fost lansat pe piața locală în 2012 și dezvoltat în regim de franciză de Metro România, pentru a susține antreprenorii locali să își dezvolte afaceri în comunitățile în care trăiesc. În prezent, rețeaua numără peste 2.000 de magazine răspândite uniform, pe întreg teritoriul României.
 

LaDoiPasi, retea de magazine de proximitate dezvoltata de Metro Romania
LaDoiPași deschide 60 de magazine într-o singură zi
Rețeaua de magazine de proximitate LaDoiPași, franciză dezvoltată de METRO România, a deschis 60 de magazine...
Rețeaua LaDoiPași, deținută de Metro România, a ajuns la 2.000 de magazine
Rețeaua LaDoiPași, deținută de Metro România, a ajuns la 2.000 de magazine
LaDoiPași, rețeaua de magazine în sistem de franciză deținută de Metro Cash&Carry, a continuat să se extindă...
Metro redeschide 10 magazine LaDoiPași după un amplu proces de modernizare
Metro redeschide 10 magazine LaDoiPași după un amplu proces de modernizare
De „Ziua Afacerii Tale”, în semn de recunoaștere a celei mai mari comunități de antreprenori din România –...
 Metro inaugurează 22 de noi magazine LaDoiPași
Metro inaugurează 22 de noi magazine LaDoiPași
Metro anunță deschiderea a 22 de magazine noi LaDoiPași în toată țara, rețeaua poziționându-se ca fiind cel...
Metro vrea 1.600 de magazine LaDoiPași până la finalul anului
Metro vrea 1.600 de magazine LaDoiPași până la finalul anului
Rețeaua de francize LaDoiPași, dezvoltată de Metro Cash&Carry România, a continuat să se extindă într-un ritm...
LaDoiPași a ajuns la o rețea națională de peste 1.470 de magazine
LaDoiPași a ajuns la o rețea națională de peste 1.470 de magazine
Rețeaua de francize LaDoiPași, dezvoltată de Metro Cash&Carry, a atras anul trecut alți 360 de noi antreprenori...