Kaufland inaugurează un nou magazin în Constanța

Kaufland România își extinde prezența la nivel național și deschide al cincilea magazin din orașul Constanța. Prin această investiție, compania ajunge la o rețea națională de 175 de hipermarketuri și creează 60 de noi locuri de muncă. Kaufland inaugurează un nou magazin în Constanța

Noul magazin Kaufland se află pe strada Ion Roată nr. 3 și are o suprafață totală de 4.600 mp, dintre care 2.700 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Noul hipermarket Kaufland din Constanța oferă o varietate de produse pentru toate gusturile și dispune de un raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților 14 case de marcat, dintre care 8 express, de tip self check-out. În noul magazin din Constanța va fi disponibil și serviciul K-Scan, care oferă clienților mai multă rapiditate prin scanarea produselor înainte de a ajunge la casa de marcat, unde vor finaliza plata.

Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii: farmacia Dr. Max, casa de schimb valutar Corsa Exchange, magazin dedicat tutun, loto și ziare Inmedio, farmacia veterinară Veterra, centrul de accesorii GSM și duplicat chei Ruschidac, precum și cofetăria Delicios.

În linie cu angajamentul companiei față de protejarea mediului, noul magazin Kaufland din Constanța integrează și sisteme de colectare separată, precum:

Fatada magazin Kaufland Salonta, jud. Bihor
Kaufland pune orașul Salonta pe harta expansiunii
Kaufland România continuă invesițiile în expansiune și inaugurează un magazin în orașul Salonta, județul...
Kaufland continuă expansiunea și deschide un magazin în Vișeu de Sus
Kaufland continuă expansiunea și deschide un magazin în Vișeu de Sus
Kaufland România inaugurează un magazin în orașul Vișeu de Sus, județul Maramureș, atingând astfel pragul de...
  • În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de reciclare, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot aduce aici și ambalaje din PET, sticlă și metal (cu volum de până la 3 litri), garanția de 0,50 RON fiind restituită doar pentru ambalajele cu simbolul „Ambalaj cu garanție” tipărit pe etichetă.
  • În zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland operează 175 de unități comerciale pe plan local. Anul trecut retailerul a deschis 13 magazine noi în 2023, compania menținându-și astfel rolul de unul dintre cei mai mari angajatori privați din România. Retailerul își reafirmă angajamentul pe termen lung în România, având în plan menținerea unui ritm constant de expansiune, cu cel puțin zece magazine deschise anual. Până în 2025, obiectivul este să atingă pragul de 200 de magazine în România și Republica Moldova.

Kaufland continuă investițiile în expansiune
Kaufland continuă investițiile în expansiune
Kaufland România continuă investițiile în România, inaugurând al 172-lea hipermarket al rețelei în Urziceni,...
Kaufland, la al 22-lea magazin din București
Kaufland, la al 22-lea magazin din București
Kaufland România deschide un nou magazin în Capitală. Acesta este al 22-lea magazin Kaufland din București și al...
Kaufland ajunge la 160 de magazine pe plan local
Kaufland ajunge la 160 de magazine pe plan local
Kaufland continuă investițiile în România și deschide un nou magazin în municipiul Craiova, județul Dolj. Cu...
Kaufland, la doar un pas de atingerea targetului de expansiune pentru 2022
Kaufland, la doar un pas de atingerea targetului de expansiune pentru 2022
Kaufland continuă investițiile în expansiune pe plan local și deschide un magazin în Sectorul 4 al capitalei,...