Kaufland deschide în Mangalia un magazin cu design ecologic

Kaufland România își consolidează prezența în sudul litoralului prin deschiderea celui de-al doilea magazin în municipiul Mangalia. Prin această investiție, compania creează 70 de noi locuri de muncă în economia locală și atinge pragul de 180 de magazine în rețeaua națională. Kaufland deschide în Mangalia un magazin cu design ecologic

Situat pe strada General Vârtejanu, Nr. 1, noul hipermarket are o suprafață totală de circa 5.000 mp, dintre care peste 2.700 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare. Acesta se distinge de alte magazine din rețea printr-un design inovator și sustenabil, având un acoperiș verde cu o suprafață de 2765 mp și perete verde din plante agățătoare care acoperă peste 500 mp, pe două dintre fațadele magazinului. Aceste elemente contribuie la reducerea amprentei de carbon a clădirii, îmbunătățirea calității aerului și crearea unui mediu plăcut pentru comunitatea locală.

Noul hipermarket dispune de raion amplu de legume și fructe, o vitrină cu servire asistată - cu o lungime de peste 22 de metri, brutărie, produse congelate, alimente de bază, dulciuri, produse de drogherie, băuturi și produse nealimentare.

Citiți și: Topul marilor rețele de retail: 2023, un an cu rezultate afectate de inflație

Parcarea dispune de o capacitate totală de 235 locuri, dintre care 10 sunt destinate persoanelor cu dizabilități, 10 părinților și 3 locuri cu acces la stația de încărcare a mașinilor electrice. De asemenea, clienții vor beneficia de copertine metalice pentru umbrirea autoturismelor parcate, precum și locuri special amenajate pentru biciclete.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților 14 case de marcat - 8 express, de tip self check-out, și 6 de tip standard. În plus, noul magazin din Mangalia va avea implementat și serviciul K-Scan, care oferă clienților posibilitatea de a scana singuri produsele pe parcursul vizitei în magazin, pentru o încasare rapidă la casa de marcat.

Fatada magazin Kaufland Salonta, jud. Bihor
Kaufland pune orașul Salonta pe harta expansiunii
Kaufland România continuă invesițiile în expansiune și inaugurează un magazin în orașul Salonta, județul...
Kaufland deschide un nou magazin în județul Bistrița-Năsăud
Kaufland deschide un nou magazin în județul Bistrița-Năsăud
Kaufland România continuă expansiunea și inaugurează un nou hipermarket în orașul Năsăud, județul...

În galeria comercială a magazinului, clienții au acces la mai multe magazine și servicii, precum farmacia Dr. Max, casa de schimb valutar Corsa Exchange, băcănia Coliba Dobrogeană, magazinul de tip convenience Good2Go, ATM Multibanko și serviciile de coletărie Emag, DPD Curier și Fan Courier.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.540 de magazine în 8 țări, peste 155.000 de angajați și o rețea de 180 de magazine în România. Compania a încheiat anul 2023 cu o cifră de afaceri de 18,34 miliarde de lei, în creștere cu 14,5% față de anul anterior, potrivit datelor oficiale publicate de Ministerul de Finanțe. Prin comparație, în 2022 față de 2021, retailerul german bifase un avans de 15%.

Kaufland mai pune două magazine pe hartă, în Zalău și București
Kaufland mai pune două magazine pe hartă, în Zalău și București
Kaufland România deschide două noi magazine, în Zalău și în cartierul Militari Residence din București și...
Kaufland continuă expansiunea și deschide un magazin în Vișeu de Sus
Kaufland continuă expansiunea și deschide un magazin în Vișeu de Sus
Kaufland România inaugurează un magazin în orașul Vișeu de Sus, județul Maramureș, atingând astfel pragul de...
Kaufland inaugurează un nou magazin în Alba Iulia
Kaufland inaugurează un nou magazin în Alba Iulia
Kaufland România inaugurează un nou hipermarket în municipiul Alba Iulia și atinge, astfel, pragul de 170 de...
Kaufland inaugurează un nou magazin la Brașov
Kaufland inaugurează un nou magazin la Brașov
Kaufland România deschide al patrulea magazin din Brașov, investiție prin care creează 80 de locuri de muncă. Noul...