Kaufland continuă investițiile în expansiune

Kaufland România continuă investițiile în România, inaugurând al 172-lea hipermarket al rețelei în Urziceni, județul Ialomița. Acesta este primul hipermarket Kaufland in aceasta localitate și reprezintă cel de-al 12-lea magazin deschis de retailer anul acesta. Până în 2025, obiectivul este să atingă pragul de 200 de magazine în România și Republica Moldova. Kaufland continuă investițiile în expansiune

Noul magazin este situat pe Calea București nr. 93-97 și generează 75 de locuri de muncă în economia locală. Construit pe o suprafață totală de 5.000 m2, hipermarketul oferă un spațiu de vânzare cu o suprafață de aproape 3.000 m2  și o parcare extinsă, cu peste 250 de locuri capacitate.

Kaufland Urziceni oferă clienților accesul la un sortiment variat, fiind prevăzut cu o vitrină asistată pentru produse proaspete – cu o lungime de peste 18 metri, raion extins de legume-fructe, brutărie, produse congelate, produse lactate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și produse nealimentare. Punctul Grill din exterior oferă opțiuni pentru o masă caldă și rapidă, precum pui rotisat simplu sau cu usturoi, ceafă, mici, cabanos, cartofi prăjiți și altele.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, magazinul este prevăzut cu 13 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out, și 7 case standard.

În galeria comercială se regăsesc magazine și servicii diverse, precum cofetăria AnaEli, farmacia Dr. Max, magazinul de optică medicală OptiSmart, magazinul Animax, cu produse destinate animalelor de companie, și casa de schimb valutar Exchange Office.

Pentru a încuraja reciclarea și comportamentul responsabil în rândul clienților săi,  noul magazin Kaufland din Urziceni pune la dispoziția acestora și sisteme de colectare separată a deșeurilor, astfel:

Fatada magazin Kaufland Salonta, jud. Bihor
Kaufland pune orașul Salonta pe harta expansiunii
Kaufland România continuă invesițiile în expansiune și inaugurează un magazin în orașul Salonta, județul...
Kaufland inaugurează un nou magazin în Constanța
Kaufland inaugurează un nou magazin în Constanța
Kaufland România își extinde prezența la nivel național și deschide al cincilea magazin din orașul Constanța....
  • un automat de reciclare dublu, de tip self-service, unde pot depune ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
  • în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 172 de magazine în România.

 

Kaufland continuă expansiunea și deschide un magazin în Vișeu de Sus
Kaufland continuă expansiunea și deschide un magazin în Vișeu de Sus
Kaufland România inaugurează un magazin în orașul Vișeu de Sus, județul Maramureș, atingând astfel pragul de...
Kaufland, la al 22-lea magazin din București
Kaufland, la al 22-lea magazin din București
Kaufland România deschide un nou magazin în Capitală. Acesta este al 22-lea magazin Kaufland din București și al...
Kaufland ajunge la 160 de magazine pe plan local
Kaufland ajunge la 160 de magazine pe plan local
Kaufland continuă investițiile în România și deschide un nou magazin în municipiul Craiova, județul Dolj. Cu...
Kaufland, la doar un pas de atingerea targetului de expansiune pentru 2022
Kaufland, la doar un pas de atingerea targetului de expansiune pentru 2022
Kaufland continuă investițiile în expansiune pe plan local și deschide un magazin în Sectorul 4 al capitalei,...