A început Black Friday la Jungheinrich România!

Oferta Jungheinrich de Black Friday include reduceri de până la 20% pentru echipamentele noi și second-hand din magazinul online, dar și prețuri speciale pentru motostivuitoare și electrostivuitoare cu livrare din stoc în perioada 11- 25 Noiembrie 2022. Ofertele sunt valabile în limita stocului disponibil și sunt supuse unor termene și condiții. A început Black Friday la Jungheinrich România!

Motostivuitoarele Diesel de la Jungheinrich sunt foarte puternice și eficiente. Fie că vorbim de logistică, industrie sau transport de mărfuri – toate acestea au la bază utilajele de manipulat mărfuri. Datorită capacităților de încărcare de 1,6 până la 5 tone, utilajele manevrează cu ușurință sarcini mari în cele mai grele condiții. Cu toate acestea, ele au un consum redus de combustibil, eficiența fiind prioritară pentru Jungheinrich. Aceste stivuitoare deosebit de durabile sunt concepute pentru utilizarea în exterior: chiar și în condiții extreme, medii cu mult praf, terenuri accidentate sau umiditate mare.

Transpaleți electrici cu catarg

Pentru metode rapide de transport paleți în depozit, transpaleții electrici cu catarg sunt concepuți pentru transportul și stivuirea paleților pe rafturi. Acum beneficiază de o reducere de 15% din magazinul online Jungheinrich.

Utilaje Second-Hand

Jungheinrich vine în întâmpinarea clienților cu echipamente premium, de cea mai bună calitate, dar țin cont și de posibilitățile financiare. Pentru clienții cu buget restrâns, oferă echipamente Jungheinrich Second-Hand la prețuri reduse cu până la 20% disponibile rapid. Oferta este valabilă în perioada 11-25 Noiembrie, iar stocul este limitat.

Bateriile Li-ion: tehnologia noastră, avantajele dvs.

Fiind inițiatori în domeniul tehnologiei Li-ion, compania se dedică continuu, de aproape 10 ani, dezvoltării echipamentelor fiabile Li-ion. Perfecționează continuu această mică revoluție pe piața utilajelor electrice pentru clienții lor. Bateriile Li-ion de la Jungheinrich beneficiază acum de o reducere de 25%.

Viitorul este electric

EFG BB 216 k de la Jungheinrich - forța electrică pentru afacerea dumneavoastră.

Fiind lideri în intralogistică, Jungheinrich știe cât de important este ca partenerii de business să beneficieze de cele mai noi tehnologii, de aceea își asigură clienții că vor obține performanțe maxime cu ajutorul electrostivuitoarelor Jungheinrich.

Black Friday oferă posibilitatea achiziționării unui electrostivuitor EFG BB 216k la prețul de 19.900 euro + TVA. Oferta este valabilă în perioada 11- 25 noiembrie 2022 și este supusă unor termene și condiții.

Electrostivuitoarele robuste din Seria BB și BC sunt modele de tip entry-level perfecte pentru aplicații ușoare, ideale pentru transportul și stivuirea sarcinilor obișnuite. Dezvoltate cu expertiza inginerilor Jungheinrich, acestea impresionează prin:

  •     Performanță la cel mai bun preț - Operarea intuitivă și ergonomică, vizibilitatea excelentă și manevrabilitatea sporită asigurată de tracțiunea frontală cu două motoare, permit o performanță deosebită în exploatarea zilnică.
  •     Recuperarea eficientă a energiei - În timpul procesului de frânare, se recuperează până la 30% din energie, ceea ce mărește durata de viață activă pentru fiecare ciclu de încărcare al bateriei.
  •     Durată lungă de funcționare - Standardul ridicat de calitate Jungheinrich garantează o durată de viață lungă a stivuitoarelor noastre electrice.
  •     Siguranță complexă - Stivuitoarele noastre electrice se caracterizează prin extraopțiuni de siguranță, cum ar fi Floor-Spot și sisteme de asistență, precum curveCONTROL și driveCONTROL.
  •     Suport și service - După achiziție, vă puteți simți în siguranță: Alegeți un pachet de servicii personalizat din portofoliul nostru extins.

Pionieri Intralogistici

Tehnologii de ultimă generație, procese automate, aplicații digitale și sisteme logistice integrate, toate combinate pentru a maximiza eficiența afacerii dumneavoastră și sustenabilitatea pentru viitor. Descoperă soluțiile intralogistice vizionare propuse de Jungheinrich.

*Articol susținut de Jungheinrich.

Cine urcă pe scena Conferinței Progresiv, între 22-24 martie: speakerii The Great Game of Retail
Cine urcă pe scena Conferinței Progresiv, între 22-24 martie: speakerii The Great Game of Retail
Conferința Progresiv, cel mai mare eveniment de business dedicat industriei de retail & FMCG, revine cu o nouă ediție, în perioada 22-24...
eMAG, vânzări de 644 milioane lei de Black Friday 2022. Produsele de băcănie, cele mai cumpărate
eMAG, vânzări de 644 milioane lei de Black Friday 2022. Produsele de băcănie, cele mai cumpărate
Cea de-a 12-a ediție a Black Friday la eMAG, care a avut loc pe 11 noiembrie 2022, a adus peste 560.000 de clienți care au dorit să profite de...
Summer Sale la Jungheinrich România
Summer Sale la Jungheinrich România
  #article-content-featured {display: none;} Jungheinrich România încheie vara în forță cu ofertele Summer Sale disponibile pentru o...
Noi speakeri de top confirmați la Conferința Progresiv - Unlock the Future
Noi speakeri de top confirmați la Conferința Progresiv - Unlock the Future
Conferința Progresiv, cel mai mare eveniment de business din piața românească de retail & FMCG, anunță noii speakeri ce se alătură...