Carrefour deschide al 40-lea hypermarket din rețeaua națională

Retailerul francez Carrefour a inaugurat în AFI Brașov al 40-lea hypermarket din rețeaua națională și al doilea din oraș. Noul magazin a primit Certificarea internațională de Conformitate - SAFE Asset Group, care atestă rigurozitatea și corectitudinea măsurilor anti-Coronavirus implementate și le recunoaște ca fiind în conformitate cu recomandările actuale comunicate de Organizația Mondială a Sănătății, Centrul European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC) și cu bunele practici internaționale din retail.

Hypermarketul oferă o alimentație sănătoasă la prețuri accesibile: vinuri românești și internaționale în primul WineSquare Carrefour din oraș, peste 1000 de produse BIO, precum și o zonă Gastro cu preparate și produse proaspete locale și internaționale, delicioase. Peste 30.000 de produse sunt disponibile în magazinul fizic, putând fi cumpărate folosind inclusiv aplicația Carrefour și casele Self Service sau pot fi livrate direct acasă prin carrefour.ro și BRINGO.

În noul hypermarket din AFI Brașov clienții pot găsi o selecție de bunătăți create după rețete locale și internaționale: brânzeturi premiate de la „Ferma Cățean”, cu tradiție de peste 300 de ani în Țara Bârsei, sau preparate după rețete 100% italiene de „Formaggeria Da Giuseppe”, varietate de carne de la cei mai apreciați producători din regiune: „Dumbrava”, „La Nane”, „Raitar” sau “Fensegez Izek”, produse naturale de panificație preparate cu dragoste de „Brutăria Genica”, dar și patiserie artizanală, prăjituri de casă și torturi de la celebra „Cofetărie Deliciile Kronstadt” și de la pricepuții cofetari cu tradiție în Brașov, de la „Cofetăriile Saray”. Precum și fructe și legume crescute de fermierii din programul original Carrefour „Creștem România BIO” și de familiile din Cooperativa Agricolă Vărăști.

„Carrefour AFI Brașov este un magazin modern, digitalizat, deschis în cel mai nou mall din oraș, ce oferă o experiență sigură de cumpărături alături de celelalte magazine de aici, printr-o multitudine de opțiuni de cumpărături, online și offline. Acest nou spațiu aduce programul nostru original, Deschidem Vinul Românesc, ale cărei selecții de vinuri sunt disponibile în primul WineSquare Carrefour Brașov, concept existent și în alte patru magazine din rețeaua noastră națională.”, a declarat Jean Richard de Latour, CEO Carrefour România.

Din grijă pentru mediu și comunitate, Carrefour aduce în noul magazin și programul de economie circulară ”Punem Preț pe Plastic”, prin care implementează acțiuni concrete de introducere a plasticului (dar și a altor deșeuri) într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare. Astfel, între 21 și 27 octombrie, la Carrefour AFI Brașov, clienții pot achiziționa cu plastic fructe sau legume de la producătorii locali, în cadrul campaniei Plata cu PET.

Mai mult, Carrefour implementează și în Brașov programul de colectare a uleiului uzat, oferind 1 litru de ulei proaspăt, marcă proprie, la schimb pentru fiecare 3 litri de ulei folosit, și 2 litri de ulei proaspăt pentru fiecare 5 litri de ulei folosit. Această inițiativă se regăsește în toate hypermarketurile Carrefour și se derulează cu sprijinul organizației Respiră Verde, care va colecta și procesa uleiul folosit pentru a-l transforma în biocombustibil și alte derivate. Uleiul poate fi colectat și prin aplicația Bringo, anunțând livratorii direct din aplicație intenția de a preda uleiul folosit, la schimb, cu ulei proaspăt.

Carrefour AFI Brașov - Bulevardul 15 Noiembrie nr. 78, deschis de luni până duminică, între 08:00 - 22:00; peste 30.000 de produse la prețuri accesibile; o suprafață de vânzare de 3869 mp; peste 1500 de locuri de parcare gratuite; 200 de angajați; 26 case de marcat, dintre care 10 case rapide Self Service; Click & Collect.

Carrefour România reia expansiunea pe formatul de hipermarket
Carrefour România reia expansiunea pe formatul de hipermarket
Carrefour România reia expansiunea pe formatul de hipermarket și inaugurează primul magazin pe acest format din Alba Iulia. Odată cu această...
Carrefour deschide un nou hypermarket în Ploiești și încheie anul cu 43 de locații pe acest segment
Carrefour deschide un nou hypermarket în Ploiești și încheie anul cu 43 de locații pe acest segment
La doar trei zile de la deschiderea primului hypermarket din județul Vaslui, în Bârlad, Carrefour România își continuă expansiunea,...
Carrefour deschide primul hypermarket din Sfântu Gheorghe, 100% self checkout
Carrefour deschide primul hypermarket din Sfântu Gheorghe, 100% self checkout
Carrefour continuă dezvoltarea rețelei la nivel național și deschide primul hypermarket din Sfântu Gheorghe, în incinta noului centru...
(P) Carrefour deschide primul hipermarket din Târgoviște și aduce opțiuni multiple de cumpărare, online și offline
(P) Carrefour deschide primul hipermarket din Târgoviște și aduce opțiuni multiple de cumpărare, online și offline
Din 20 august, târgoviștenii își pot face cumpărăturile zilnice în singurul hipermarket din oraș, deschis de Carrefour. 70.000 de produse...