FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Reckitt Benckiser a crescut la maximum capacitatea de producție pentru Dettol

Reckitt Benckiser a crescut la maximum capacitatea de producție pentru Dettol

Reckitt Benckiser a majorat la maximum capacitatea de producție a fabricilor în care se produc Dettol și Lysol, produse de dezinfecție și curățenie pentru care cererea a crescut semnificativ în ultimele luni.

Într-un interviu acordat South China Morning Post, Laxman Narasimhan, CEO-ul companiei, a precizat că în fabrici se lucrează acum în trei schimburi pe zi, în loc de două.

Una din cele mai mari fabrici de Dettol se află în provincia Huabei, la 50 de km de Wuhan, epicentrul pandemiei de coronavirus. Laxman Narasimhan spune că fabrica nu a fost închisă deloc în această perioadă și că au fost luate toate măsurile necesare pentru siguranța angajaților.

Toate cele cinci fabrici pe care Reckitt Benckiser le deține în China, a doua mare piață pentru producătorul britanic, sunt în prezent operaționale. Compania construiește acum o unitate de producție pentru Dettol în Taicang, în provincia Jiang Su.

Compania britanică mai are în portofoliu, pe lângă Dettol și Lysol, branduri precum Vanish, Veet, Gaviscon, Strepsils, Nurofen și Durex.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content