FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Purcari Winery relansează vinul Freedom Blend sub o nouă etichetă

Purcari Winery relansează vinul Freedom Blend sub o nouă etichetă

Compania Purcari Wineries PLC a realizat un rebranding al gamei sale de vinuri în ediție limitată, Freedom Blend, în semn de susținere pentru lupta eroică a poporului ucrainean. Designul emblematic al Freedom Blend a fost schimbat pentru a transmite un mesaj de solidaritate cu Ucraina, sub forma unei inimi deschise, în culorile steagului acestei țări, iar ediția este una „tribut”, pentru a sublinia importanța acestor momente.

Gama Freedom Blend a luat naștere în anul 2014 pentru a sublinia dreptul la libertate și s-a constituit ca un manifest împotriva agresiunii militare în contexte precum Transnistria (1992), Abkhazia și Osetia de Sud (2008), Crimeea și Donbas (2014).

„Ediția tribut a gamei Freedom Blend este modul asumat de a spune că ne pasă și că suntem alături de poporul ucrainean. Rebranding-ul etichetei vine ca o continuare naturală a acțiunilor umanitare desfășurate de Purcari în ultima perioadă și am căutat modul potrivit de a ne exprima și astfel susținerea, pentru ca mesajul nostru să ajungă la cât mai multe inimi”, a declarat Victor Bostan, CEO Grupului Purcari.

Freedom Blend este produs din trei soiuri autohtone de struguri, originare din Ucraina (Bastardo), Republica Moldova (Rară Neagră) și Georgia (Saperavi). Vinul, a cărui calitate este premiată cu numeroase medalii de aur și argint la prestigioase competiții internaționale precum Concours Mondial de Bruxelles, Mundus Vini sau London Wine Competition, este unul sec, cu arome ce îmbină cireșe sălbatice, prune afumate, ciocolată neagră și un strop de vanilie - este gustul care ne amintește de ospitalitatea moldovenilor, umorul ucrainenilor și bunăvoința georgienilor.


Citește și: Profitul Purcari, creștere de 17% după primele trei luni ale acestui an


De la începutului conflictului din Ucraina, compania Purcari Wineries a desfășurat nenumărate acțiuni de ajutor umanitar. Eugen Comendant, directorul operațional al Grupului Purcari, a coordonat cazarea a peste 5.000 de refugiați în camerele Chateau Purcari și, pentru că acestea nu au fost suficiente, compania a achitat cazarea refugiaților și în alte hoteluri și case de oaspeți din apropiere.

„Am fost impresionați de toate poveștile refugiaților și, împreună cu conducerea Purcari Wineries PLC, am decis, fără ezitare, să facem ceva pentru a-i ajuta. Astfel, a luat naștere planul nostru pentru toate acțiunile pe care le-am desfășurat: de la cazare, până la mâncare, produse de igienă și tot ce a mai fost necesar. Acestea sunt momente în care trebuie să fim uniți și îi încurajam pe toți din industrie să facă un efort și să fie solidari cu vecinii nostri. Am apreciat eforturile tuturor din această perioadă dificilă și îi asigurăm în continuare de suportul nostru necondiționat”, a declarat Eugen Comendant, Directorul Operațional al Grupului Purcari.

Purcari Wineries Public Company Limited (cu brandurile: Purcari, Crama Ceptura, Bostavan, Bardar și Domeniile Cuza) este unul dintre cele mai mari grupuri de vinuri și brandy din regiunea Europei Centrale și de Est. Grupul gestionează aproximativ 1.350 de hectare de podgorii și operează cinci platforme de producție în România și Moldova. Purcari Wineries este lider pe segmentul vinurilor Premium din România, cu o cotă de 30% și cel mai mare exportator de vin din Moldova, livrând în peste 40 de țări.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content