Acasă > Știri > Purcari Wineries are un nou Director Operațional

Purcari Wineries are un nou Director Operațional

Purcari Wineries, liderul pieței locale de vinuri premium, l-a numit pe Eugen Comendant în poziția de Director Operațional. Managerul va prelua această funcție începând cu 10 iunie și va raporta direct lui Victor Bostan, Directorul General al companiei.

Eugen Comendant va supraveghea direct departamentele de vânzări, marketing, finanțe, HR administrativ, relații cu investitorii, juridic și IT. Acesta are o experiență de peste 15 ani în domeniul telecomunicațiilor, ajungând în funcția de Director Mobile și Triple-Play cu ACN, la Amsterdam, responsabil pentru 18 piețe europene și, cel mai recent, Director de Vânzări și Marketing al FRIENDi, operatorul telecom din Oman, parte a Virgin Mobile Middle East and Africa.

Eugen Comendant este absolvent al Universității de Științe Aplicate din Amsterdam.

Purcari Wineries a fost fondată în 1827 și gestionează în jur de 1.000 de hectare de podgorii și operează patru platforme de producție în România și Moldova. Grupul este lider în segmentul de vinuri premium din România, cu o cotă de 30% și cel mai mare exportator de vin din Moldova, livrând în peste 30 de țări. Compania a raportat în 2018 afaceri de 169 de milioane de lei, în creștere cu 19% și un profit net de 46 de milioane de lei, marcând un avans de 58% față de anul precedent, potrivit raportului financiar publicat de companie.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content