FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Purcari vinde acțiunile pe care le deține în Glass Container Company

Purcari vinde acțiunile pe care le deține în Glass Container Company

Producătorul de vinuri a anunțat oficial că renunță la participația pe care o deține în cadrul Glass Container Company, fără să anunțe însă valoarea tranzacției.

Potrivit notificării publicate de Bursa de Valori București, „Vinaria Purcari SRL, entitatea deținută 100% de către Purcari Wineries PLC, a intrat pe data de 31.07.2020 în tranzacția de vindere a participației minoritare de 31.415% deținute în Glass Container Company SA către Vetropack Group, o corporație elvețiană lider în industria ambalajului de sticlă din Europa. Părțile au decis să nu divulge prețul tranzacției. Vânzarea respectivă urmează a fi definitivată în Noiembrie 2020 și este subiect al aprobărilor regulatorii oficiale de rigoare.”

Producătorul de vinuri Purcari Wineries a raportat pentru 2019 venituri de 199 milioane lei, în creştere cu 18% față de anul precedent şi un profit net de 44 milioane lei (+5%), potrivit raportului financiar preliminar. Pentru primele trei luni ale acestui an, datele companiei indicau vânzări nete de 46,5 milioane de lei, în creștere cu 10% față de perioada similară a anului precedent.

Purcari Wineries deţine în portofoliu brandurile Purcari, Crama Ceptura, Bostavan şi Bardar și este unul din cele mai mari grupuri vinicole şi de brandy din Regiunea Europei Centrale şi de Est. Începând cu februarie 2018, compania este listată la Bursa de Valori din Bucureşti.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content