FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Proprietarul Mons Mellis a lansat prima platformă dedicată echipamentelor industriale

Proprietarul Mons Mellis a lansat prima platformă dedicată echipamentelor industriale

În momentul în care a dorit să retehnologizeze brutăriile Mons Mellis, Gabriel Surugiu, proprietarul businessului, a realizat că nu există niciun loc dedicat în care să vândă vechile echipamente. Așa a identificat o nouă oportunitate de business - o platformă de tranzacționare a echipamentelor industriale.

De la idee până la platforma funcțională au trecut opt luni, timp în care a adunat o echipă de specialiști în programare, SEO, marketing și management.

„Am conceput Bidex din necesitate. Din necesitatea unui spațiu online dedicat industriilor, în care posesorii și doritorii de echipamente să poată realiza tranzacții într-un mediu prietenos, dedicat. De aici a plecat totul. Așa am ajuns să concepem prima platformă românească de licitații online în care cumperi și vinzi echipamente de orice fel”, susține Gabriel Surugiu, CEO bidex.ro.

Pe platformă pot fi adăugate licitații din toate domeniile de activitate, categoriile platformei cuprinzând întreaga zonă a industriilor, iar cele care nu sunt acoperite în mod direct pot fi plasate în categoria echipamente diverse. Platforma se adresează fiecărui întreprinzător care are echipamente de oferit spre vânzare sau este în căutarea unora

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content