FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Progresiv își extinde portofoliul de evenimente

Progresiv își extinde portofoliul de evenimente

În contextul actual, capacitatea de a vedea schimbarea ca pe o oportunitate a devenit obligatorie. Așa că am folosit anul 2020 ca pe un moment de regândire și extindere a portofoliului de evenimente.

Astfel, pe lângă evenimentele consacrate – Conferința Progresiv, Inspiro, Trade Round Table și Progresiv Interactiv – Progresiv lansează în 2021 trei branduri noi de evenimente: Progresiv Hub, The Business Retreat și Progressive Women.

Progresiv Hub este un eveniment virtual care aduce împreună reprezentanții industriei de retail și FMCG și oferă cadrul perfect pentru a împărtăși cele mai noi idei sau strategii de piață și pentru a dezbate, prin intermediul unor workshop-uri, noile modalități de a răspunde cerințelor industriei.

The Business Retreat este un eveniment prin care le propunem managerilor din industrie desprinderea de cotidian timp de trei zile, într-un cadru relaxant, alături de partenerii de business. Evenimentul include sesiuni de workshop-uri susținute de specialiști de renume, dar pune accentul și pe oportunitățile de networking, oferind cadrul perfect pentru întâlniri și momente informale.

Progressive Women este primul eveniment dedicat leadershipului feminin ce aduce în lumina reflectoarelor cele mai puternice doamne din industria de retail și FMCG. Conferința este o inițiativă care aduce în prim plan povești de succes, cariere inspiraționale, dar și viziuni de business care își pun amprenta asupra industriei de retail și FMCG.

Indiferent că vorbim despre evenimente consacrate, care și-au câștigat notorietatea pe parcursul anilor sau despre concepte noi, adaptate la noua realitate, evenimentele Progresiv sunt locul perfect de întâlnire a industriei de retail și FMCG.  

Despre Progresiv

Prezent pe piața locală de 21 de ani, Progresiv este liderul publicațiilor business-to-business dedicate industriei de retail și FMCG. Primul număr al revistei a apărut în luna mai 1999, publicația devenind pe parcusul anilor sursa de informare de referință a managerilor din comerțul și piața bunurilor de larg consum locale și un trendsetter în comunicarea business-to-business pe acest segment.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content