FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi se concentrează pe extinderea rețelei de magazine în rural

Profi se concentrează pe extinderea rețelei de magazine în rural

Cu un plan anual care prevede deschiderea a 150 de locații noi în 2022, Profi a bifat în luna martie patru inaugurări. Dintre acestea, trei reprezintă formatul Loco, magazinul din afara marilor aglomerări urbane. Cel mai mare dintre ele a fost deschis în comuna Bixad, județul Covasna, și are o suprafață de vânzare de 222 de metri pătrați.

Nu este singurul supermarket inaugurat de Profi luna trecută în județul Covansa. Tot un format Loco a fost inaugurat în comunca Ghelința, nr. 742. Suprafața de vânzare în cazul acestei unități comerciale se ridică la 197 de metri pătrați.

Cel de-al treilea Profi Loco deschis în luna martie a acestui an este amplasat în comuna Teiu, județul Argeș, și are o suprafață de vânzare de 213 metri pătrați.

O nouă locație Profi a fost deschisă și în Capitală, fiind vorba despre un nou Profi Go. Magazinul se află pe strada Str. Dumitru Brumărescu, nr. 14, în sectorul 4, și dispune de o suprafață de vânzare de 108 metri pătrați. 

Recent, retailerul și-a completat serviciile oferite cu o aplicație mobilă, oferindu-le astfel consumatorilor un plus de beneficii aliniate la cele mai recente tendințe din retailul alimentar modern.

Disponibilă de câteva luni pentru testări în versiunea beta, aplicația este deja utilizată de aproape 200.000 de clienți.

Cu circa 25.000 de angajați în peste 700 de localități, lucrând în mai bine de 1.500 de magazine, dintre care 600 sunt administrate de antreprenori parteneri, Profi este cel mai mare angajator din retailul românesc și rețeaua românească cu cea mai mare acoperire geografică de la noi din țară.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content