FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi, peste 1.400 de magazine la 20 de ani de la prima deschidere

Profi, peste 1.400 de magazine la 20 de ani de la prima deschidere

După două decenii de activitate pe piața din România, Profi a ajuns la o rețea de 1.404 magazine. Ultimele două dintre acestea au fost inaugurate săptămâna trecută, în localitățile Fântânele (Mureș) și Rușii Munți (Arad) și reprezintă două unități comerciale în formatul Loco.

Cumulat însă, doar în luna decembrie retailerul a inaugurat 23 de magazine, 15 dintre ele fiind reprezentate de formatul Loco, patru standard și tot patru în formatul City.

„Deși pandemia de Covid-19 a făcut ca acest al 20-lea an din existența Profi să fie unul deosebit de dificil, avem numeroase motive să sărbătorim. Nu doar că ne-am continuat dezvoltarea și am ajuns la acest număr impresionant de unități, dar am și evoluat la un nou nivel prin deschiderea noilor magazine concept din Ploiești și Craiova”, susține Pawel Musial, Directorul General Profi Rom Food.

Tot la capitolul noutăți, retailerul a deschis în luna octombrie un depozit cu temperatură controlată, care acoperă atât produse proaspete, cât și congelate. Inaugurarea acestuia a creat condiții pentru lărgirea gamei de produse congelate.

„În 2022 vom avea depozite cu temperatură negativă în întreaga țară. Ele vor fi independente și vor avea posibilitatea să atragă până și mici furnizori locali care nu dețin o astfel de infrastructură proprie”, declara Pawel Musial la momentul inaugurării.
În 2021, compania vizează extinderea rețelei, dezvoltarea și eficientizarea activității și implicarea în comunitate.

Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România, fiind prezent în 634 de localități. Compania are peste 21 de mii de salariați. 

Retailerul controlat de fondul de investiţii Mid Europa Partners a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 7,26 miliarde de lei (peste 1,5 miliarde euro), după un avans de 23% față de anul 2018, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor Publice.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content