FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi a inaugurat șase noi magazine în luna ianuarie

Profi a inaugurat șase noi magazine în luna ianuarie

Retailerul cu cea mai extinsă rețea la nivel național continuă investițiile în expansiune și încheie luna ianuarie cu șase noi magazine. Dintre acestea, jumătate sunt Profi Loco deschise în comune din județele Prahova, Buzău și Dâmbovița. Cel din Prahova, aflat în comuna Colceag, sat Inotești, are cea mai mare suprafață de vânzare dintre magazinele pe acest format inaugurate luna trecută: 263 de metri pătrați dintr-un total de 371 metri pătrați.

Totodată, retailerul a deschis luna trecută și două locații în formatul City, în județele Timiș și Galați, cu suprafețe de 306 metri pătrați, respectiv 203 metri pătrați.

Cel mai mare magazin inaugurat luna trecută este însă un Profi Super, aflat în Oradea, județul Bihor, pe strada Aradului nr. 33. Locația are o suprafață totală de 480 de metri pătrați dintre care 362 dedicați spațiului de vânzare.

Pentru acest an, Profi pregătește noi investiții, bugetul fiind mai mare decât în 2021. Mai mult, retailerul mizează în acest an și pe cartea loializării, compania urmând să lanseze un proiect în acest sens, aflat momentan în faza de teste. „Avem un milion de clienți pe zi, avem un avantaj foarte mare că suntem prezenți în toate zonele. A avea masa aceasta de clienți în zone geografice diferite este un avantaj foarte mare pe care puțini îl au”, a declarat Călin Costinaș, Deputy CEO Profi Rom Food, pentru Progresiv.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content