FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi donează pentru achiziția unui autoturism dedicat distribuției de vaccinuri anti COVID-19

Profi donează pentru achiziția unui autoturism dedicat distribuției de vaccinuri anti COVID-19

Magazinele Profi au donat 10.000 de euro pentru achiziționarea unui autoturism echipat cu cameră frigorifică astfel încât distribuția zilnică de vaccinuri anti Covid-19 să se poată face în condiții optime către toate centrele din județul Timiș.

Gestul Profi a pornit de la nevoia DSP Timiș de a dispune de un vehicul care să transporte vaccinurile în siguranță având în vedere că acestea trebuie menținute la temperaturi controlate.

„Consider că este de datoria noastră să ne îngrijim de comunitățile în care suntem prezenți cu magazine, iar acesta este unul dintre momentele când nevoia de sprijin este mai mare decât de obicei. De altfel, de la începutul pandemiei și până acum, contribuțiile magazinelor noastre au mers de la simple vizoare protectoare și până la ventilatoare esențiale pentru secțiile ATI din spitale, ca să menționăm doar câteva dintre modalitățile în care contribuim concret la combaterea  virusului”, susține Pawel Musial, Directorul General al rețelei de magazine Profi.

„Sunt extrem de recunoscător și mulțumesc public pentru ajutor mediului privat din Timiș care își aduce contribuția la această acțiune al cărei scop este îmbunătățirea stării de sănătate a populației din județ,” a declarat Dr. Flavius Cioca, Directorul executiv al DSP Timiș.

Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România, cu peste 1.400 de magazine deschise în mai bine de 650 de localități și o echipă ce însumează mai mult de 21.000 de membri.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content