FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi a deschis alte 17 magazine și comunică pentru prima dată și numărul noilor formate Go

Profi a deschis alte 17 magazine și comunică pentru prima dată și numărul noilor formate Go

Luna septembrie s-a încheiat pentru retailerul Profi cu alte 17 noi locații în rețeaua națională, șapte dintre ele în formatul Go. Patru dintre acestea se află în București, două în Brașov și unul în Zalău. Sunt locații care au între 73 de metri pătrați și 163 de metri pătrați destinați vânzării.

Încă șapte locații sunt în formatul Loco, localizate în zonele rurale. Cel mai mic dintre ele se află în comuna Alexandru Odobescu, pe strada Berzei, nr. 53, în județul Călărași, și are o suprafață de vânzare de 158 de metri pătrați. Cu o suprafață dublă de vânzare, cea mai mare locație Profi Loco inaugurată în luna septembrie se află în comuna Cornu din Prahova, în satul Cornu de Jos, pe strada Carol I, nr. 234.

Supermarketurile cu cea mai mare suprafață de vânzare deschise de retailer luna trecută sunt cele în formatul Super. Profi a inaugurat două astfel de unități comerciale, una în Caransebeș și una în Hârșova. Sunt unități comerciale cu suprafețe de vânzare de 401 metri pătrați, respectiv 380 de metri pătrați.

Profi este lanțul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare număr de magazine din România. Retailerul a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 8,83 miliarde de lei (1,8 mld. euro), în creștere cu 21% față de 7,26 miliarde de lei în 2019.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content