FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi continuă să extindă rețeaua națională

Profi continuă să extindă rețeaua națională

Profi a deschis 16 magazine în luna august, cinci dintre ele pe format standard, opt pe format City și alte trei locații Profi Loco.

Magazinele Profi în format standard au fost inaugurate în Timiș, la Moșnița Nouă, în Constanța, la Ovidiu, Bihor – Suplacu de Barcău, Ilfov – Bragadiru, Olt – Crampoia și au spații de vânzare cuprinse între 331 mp și 592 de mp, cea mai mare fiind locația din Bragadiru.

În cazul formatelor City, suprafața de vânzare este cuprinsă între 79 de mp, cum este cel inaugurat în Oradea, pe bulevardul Dacia, și 247 mp în cazul magazinului din Petroșani, amplasat pe strada 1 Decembrie.

În cazul formatelor Loco, cel mai mare magazin deschis în luna august de către Profi se află în județul Buzău, pe strada principală a satului Cochirleanca. Spațiul de vânzarea în cazul acestei locații se ridică la 247 de metri pătrați.

Retailerul Profi, controlat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 7,26 miliarde de lei (peste 1,5 miliarde euro), după un avans de 23% față de anul 2018, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor Publice.

Performanța a fost susținută puternic de extinderea rețelei de magazine, după ce în 2019 au fost inaugurate 260 de magazine sub formatele Profi, Profi City și Profi Loco.

Conducerea companiei a anunțat că va continua extinderea rețelei în ciuda pandemiei și va menține bugetul investițiilor la 100 de milioane de euro.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content