FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi continuă extinderea în zonele rurale

Profi continuă extinderea în zonele rurale

Cu aproape jumătate dintre magazine poziționate în afara aglomerărilor urbane, Profi continuă să acopere noi zone care păreau inaccesibile comerțului modern. Datele comunicate de retailer arată că în această lună au fost inaugurare 9 unități comerciale, șase dintre ele fiind localizate în comune și sate.

Sunt, de altfel, magazine în formatul Profi Loco, cu suprafețe de vânzare cuprinse între 169 de metri pătrați și 255 de metri pătrați, acesta din urmă fiind amplasat în satul Căiuți, județul Bacău, pe strada Răducanu Rosseti numărul 129. Și în Cluj, satul Geaca, a fost inaugurat în această lună un nou magazin Profi cu o suprafață de vânzare comparabilă: 234 de metri pătrați.

Pe lângă extinderea în zonele rurale, retailerul vizează în continuare și marile orașe, adaptând formatul în funcție de nevoile shopperului grăbit. Formatul implementat de retailer, Profi City, a fost extins atât la nivelul Capitalei, cât și în proximitate. În București, retailerul a inaugurat un Profi City pe strada Sfânta Vineri nr. 21A, fiind vorba despre o unitate comercială cu o suprafață de vânzare de 65 de metri pătrați.


Citește și

Profi inaugurează noua generație de magazine Profi City

Profi se repoziționează pe piața locală de retail


Tot în luna august a fost deschisă o nouă locație și în orașul Voluntari, Ilfov, amplasată pe bulevardul Pipera Tunari nr. 34D. În cazul acestui magazin, suprafața de vânzare ajunge la 75 de metri pătrați.

Profi este lanțul de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică și cel mai mare număr de magazine din România. Retailerul a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 8,83 miliarde de lei (1,8 mld. euro), în creștere cu 21% față de 7,26 miliarde de lei în 2019.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content