FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Profi bifează încă o premieră: primul său depozit cu temperatură controlată

Profi bifează încă o premieră: primul său depozit cu temperatură controlată

Reprezentanții rețelei Profi anunță deschiderea unui depozit cu temperatură controlată, care acoperă atât produse proaspete, cât și congelate, și au început deja primele livrări de marfă către unitățile din rețea.

„Este primul nostru astfel de depozit, dar el va fi urmat și de altele. În 2022 vom avea depozite cu temperatură negativă în întreaga țară. Ele vor fi independente și vor avea posibilitatea să atragă până și mici furnizori locali care nu dețin o astfel de infrastructură proprie”, susține Pawel Musial, Directorul General Profi.

Amplasată în cadrul CTP Park Bolintin Deal, noua unitate logistică poate primi zilnic marfa de la 150 de camioane mari și poate încărca 200 de camioane de distribuție. Depozitul acoperă întreaga gama de temperaturi: ambient-dry, temperatura controlată – fresh și congelate.

Profi este rețeaua de retail modern cu cea mai mare acoperire geografică din România, cu peste 1.330 de magazine proprii și magazine agent prezente în 600 de localități și mai bine de 21.000 de angajați.

Numai în luna septembrie, Profi a deschis 20 magazine, cele mai multe dintre ele fiind în format City, adică „magazinul urban, de dimensiuni relativ mici”. Din cele 13 astfel de unități inaugurate în luna septembrie, șase sunt în București și au suprafețe de vânzare cuprinse între 76 și 122 de metri pătrați.

Retailerul Profi, controlat de fondul de investiţii Mid Europa Partners, a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri de 7,26 miliarde de lei (peste 1,5 miliarde euro), după un avans de 23% față de anul 2018, potrivit datelor publicate de Ministerul Finanțelor Publice.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content