FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Produsele Vascar, disponibile pe platforma eMag

Produsele Vascar, disponibile pe platforma eMag

O primă selecție de produse Vascar, între care pateul de pui, porc, vegetal și un sortiment larg de mâncăruri la cutie, din gamele Alege natural și Moldova în bucate, sunt disponibile pe platforma de e-commerce eMag.

„Accesul facil la cumpărături de primă necesitate este din ce în ce mai important, nu doar în momente de criză, cum a fost cazul pandemiei, ci oricând, pentru a salva timp și bani. Ne dorim ca tot mai multe produse Alege natural, de la Moldova în bucate și Vascar să se afle la un click distanță de orice român care le apreciază sau vrea să le testeze”, spune Vlad Ciuburciu, Director General Vascar.

Înființată în 1984 la Vaslui, Vascar este o companie cu capital 100% românesc și unul dintre principalii producători de preparate din carne și conserve din România. Compania deține o fabrică de procesare la Vaslui și 22 magazine proprii în regiunea Moldovei. De asemenea, produsele Vascar sunt distribuite la nivel național, în hypermarketuri și magazine tradiționale partenere, dar compania produce și sub marcă proprie pentru Carrefour, Mega Image, Penny Market și Lidl.

În 2019, Vascar a înregistrat o cifră de afaceri de aproximativ 20,5 milioane de euro, în creștere cu 13,5% față de anul precedent. Pentru companie lucrează mai mult de 350 de angajați.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content