FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Produsele vândute de Penny, livrate la domiciliu cu ajutorul flotei Auto Total

Produsele vândute de Penny, livrate la domiciliu cu ajutorul flotei Auto Total

Penny și Auto Total anunță lansarea platformei Lyvra, serviciul de comenzi online cu livrare la domiciliu. Decizia vine în contextul generat de pandemie și face parte din planurile companiei de reorientare strategică odată cu rebrandingul din Penny Market în Penny.

Platforma Lyvra poate fi testată în perioada august – octombrie 2020, iar clienții din București și Ilfov pot comanda online peste 1.400 de produse care se regăsesc în categoriile listate în magazinele fizice, inclusiv mărci proprii și promoții aferente.

Livrările sunt asigurate de luni până sâmbătă, între 12:00 - 20:00, iar timpul de livrare este de cel mult trei ore. Costul transportului este de 19,99 lei.

„Dezvoltarea platformei de cumpărături online Lyvra vine ca urmare a schimbărilor rapide care au afectat comerțul la nivel mondial și care i-a îndemnat pe clienți să ia măsuri stricte de protejare a sănătății lor, mai ales prin minimizarea contactului cu alte persoane. În aceste luni am înțeles că trebuie să rămânem aproape de ei și să ne adaptăm la schimbările de comportament apărute. Acest proiect pilot este un prim pas pe care compania noastră îl face în direcția dezvoltării de noi canale de shopping pentru clienții Penny, iar așteptările privesc mai ales insight-urile pe care le vom dobândi în urma celor câteva luni de test”, susține Daniel Gross, Director General PENNY | REWE România.

„Suntem siguri că putem valorifica oportunitatea de a ne extinde afacerile prin intermediul parteneriatului cu Penny, integrând resursele existente din call-center și din flota noastră de peste 650 de autoturisme și utilizând sinergii în activitatea de livrare pentru a ajunge cât mai bine la client. Lyvra este o modalitate simplă și rapidă prin care locuitorii din București și Ilfov pot comanda oricând tot ce au nevoie, acasă sau la birou, respectând regulile de distanțare socială și măsurile pentru protejarea lor și a celor apropiați”, completează Laurențiu Niculae, Director Operațional AD Auto Total.

AD Auto Total este o companie cu capital 100% românesc și este liderul pieței de distribuție de piese auto din România. În 2019, compania a înregistrat o cifră de afaceri de peste 280 de milioane de euro. În prezent, Auto Total are 84 de depozite proprii în România și o echipă formată din peste 1.800 de angajați.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content