FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Producătorul de lactate Viofanny estimează vânzări de 1,5 mil. lei pentru 2020

Producătorul de lactate Viofanny estimează vânzări de 1,5 mil. lei pentru 2020

Producătorul de lactate Viofanny a raportat în primele nouă luni ale anului vânzări de aproape 850.000 de lei, valoarea medie a coșului de cumpărături variind între 70 și 80 de lei. În prezent, prodcătorul din județul Botoșani deține în portofoliu cinci produse atestate tradițional și vinde majoritar în județele Botoșani, Bacău, Iași și Suceava, în HoReCa și magazine de proximitate, dar și în retail modern. Compania are și două magazine proprii în orașele Botoșani și Suceava.

Anul trecut, producătorul local de lactate a înregistrat afaceri de peste 1,36 milioane de lei. Estimările pentru acest an presupun depășirea cifrei de vânzări din 2019 cu 10%, până la 1,5 milioane de lei. Pentru a atinge acest rezultat, producătorul mizează în principal pe atragerea de noi clienți și pe extinderea zonei de distribuție.

Unul dintre cele mai cunoscute produse din portofoliul Viofanny, atestat tradițional, este Cașcavalul de Săveni. Însă între produsele cu atestare se regăsesc și cașul, urda, telemeaua și brânza frământată produse la Săveni.

„În prezent, lucrăm exact așa cum se lucra la fabrica de cașcaval din Săveni. Prelucrăm lapte integral de vacă, opărim bașchiul în coșuri de nuiele și formăm cașcavalul manual, pe planșetă din lemn de brad. În ceea ce privește celelalte rețete după care lucrăm, acestea se află în familia noastră de generații întregi, părinții și bunicii noștri fiind crescători de animale și implicit producători de brânzeturi”, a declarat Ştefaniea Şfabu, Cofondator Viofanny.

Compania Viofanny a amenajat în acest an un depozit frigorific nou în urma unei investiții de 30.000 de lei și vizează achiziționarea de mașini noi pentru transportul laptelui și distribuția de produse finite până la finalul lunii decembrie. În acest caz, investiția este estimată la 100.000 de lei.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content