FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Producătorul de detergenți Dalli renunță la fabrica din Timișoara

Producătorul de detergenți Dalli renunță la fabrica din Timișoara

Grupul german de detergenți Dalli a anunțat că până la finalul acestui an va renunța la fabrica pe care o deține în Timișoara. Decizia vine la șapte ani de la preluarea fabricii de la Procter & Gamble și face parte din strategia de regândire de businessului pe termen mediu.

”Dalli Group planifică să predea producția din fabrica din Timișoara până la data de 31.12.2022, fie prin vânzare sau prin închiriere. Până la finalul anului Dalli va înceta activitatea și la locația Warth, în timp ce pentru fabrica Westerburg, verificăm posibilitățile de întrebuințare și orientare pe viitor. În același timp, locațiile din Stolberg,  Flörsheim-Dalsheim, Heerde și Hoensbroek vor fi consolidate”, au precizat reprezentanții companiei.

Deciziile vin ca urmare a condițiilor dificile din piața bunurilor de larg consum, dar și în contextul modificărilor trendurilor pe piață, mai ales în sectorul mărcilor comerciale, precum și din cauze creșterii prețurilor la materii prime și la energie.

”Obiectivul este de a profita din nou de întregul potențial al societății și de a consolida poziția de lider european ca producător de mărci de calitate și mărci comerciale de calitate, în domeniile personal care și home care. Presiunea prețului a condus în branșă la o creștere a concurenței”, au justificat reprezentanții companiei. 

Pe lângă decizia de restructurare a activităților de producție, producătorul german a anunțat că parte din programul „Roadpam 2030” este și concentrarea pe categoriile aflate în creștere, dar și renunțarea controlată la categorii de produse nerentabile, cum sunt detergenții de spălat vase, produsele de îngrijire a casei, precum și parțial produsele de îngrijire a părului și a corpului.

Dalli Group este o afacere de familie la a șasea generaţie și pune un accent clar pe operaţiunile europene sub brand şi marcă proprie. Portofoliul companiei include o gamă largă de produse pe pieţele de îngrijire personală şi de îngrijire a casei.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content