FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Producătorul Asevi, afaceri cu 20% mai mari în 2019

Producătorul Asevi, afaceri cu 20% mai mari în 2019

Pons Ro Prodcom, producătorul brandului Asevi, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 6,5 milioane de euro, o creștere de 20% comparativ cu anul trecut.

“Dacă creșterea continuă a valorii categoriei în care activează este de 10-15% anual, creșterea cifrei de afaceri a Pons Ro Prodcom depășește media, atingând cca 20% în 2019, menținând astfel trendul ultimilor ani”, se arată într-un comunicat al companiei.

Ponderea vânzărilor în comerțul tradițional este de 55%, în timp ce în retailul modern produsele sunt listate în rețelele Metro, Cora și Kaufland.

Planurile pentru perioada următoare vizează și extinderea capacităților de producție. Astfel, compania, care deține o fabrică în cartierul Berceni din București, va construi o nouă hală de producție pe un teren de 12.000 mp în zona Pantelimon, proiect care va fi inaugurat în 2021.

Pons Ro Prodcom, companie prezentă pe piața locală de 25 de ani, produce în România brandul Asevi, lansat în Spania în anul 1965 și care este recunoscut pentru gama de detergenți pardoseli.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content