FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Pringles investește 100 mil. euro în ambalaje de carton

Pringles investește 100 mil. euro în ambalaje de carton

Pringles, brand deținut de Kellogg, a investit 100 de milioane de euro în dezvoltarea unui ambalaj 100% reciclabil pentru celebrele chipsuri din cartofi, scrie Esmmagazine.com.

Potrivit companiei, ambalajul din carton 100% reciclabil a fost creat în centrul de cercetare din Belgia, unde Kellogg deține și o fabrică în care sunt produse 104.000 tone de chipsuri pe an. Proiectul de cercetare a durat aproape cinci ani. Noul ambalaj nu va mai avea baza din aluminiu, va fi mai ușor cu cinci grame, va genera cu 40% mai puține emisii de carbon și va costa mai puțin.

Suma de 100 de milioane de euro a fost alocată cercetării și modificării liniilor de producție din trei fabrici – Mechelen (Belgia), Polonia și SUA. Odată ce noua tehnologie va fi operațională, noile utilaje vor putea produce peste un miliard de tuburi de Pringles pe an.

Această mișcare face parte dintr-un program global de sustenabilitate lansat de Pringles în urmă cu câțiva ani. Kellogg intenționează să reducă emisiile de carbon cu 45% până în 2030.

Kellogg a anunțat anul trecut separarea operațiunilor în trei companii independente pentru a-și simplifica businessul și a se concentra pe divizia de snacksuri. Această reorganizare a dus la crearea unui business global de snacking care va include și brandurile de cereale și noodles, respectiv divizia de produse congelate pentru mic dejun din America de Nord. În 2021 vânzările nete ale businessului de snacking au atins 11,4 miliarde de dolari, reprezentând 80% din veniturile totale.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content