FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Primele două locații Family Market, investiție de 17 milioane de euro

Primele două locații Family Market, investiție de 17 milioane de euro

Grupul Iulius continuă investițiile în dezvoltarea conceptului de retail Family Market, destinat comunităților în expansiune, în județul Iași și demarează construcția celui de-al doilea proiect. Cele două Family Market presupun o investiție de peste 17 milioane de euro, care se va realiza prin intermediul unei finanțări bancare acordată de CEC Bank.

Family Market Bucium se construiește în zona Hotelului Bellaria și va include un supermarket și peste 25 de retaileri, într-un procent majoritar fiind producători și antreprenori autohtoni, ca parte a strategiei IULIUS de a oferi oportunități și promovare businessurilor locale. Concept ce pune accent pe simplificarea vieții, Family Market Bucium va aduce în centrul comunității un mix de servicii și facilități necesare zilnic, precum: farmacie, spălătorie, mobile service, florărie, pet shop, coafor, produse pentru casă și fashion, dar și carmangerie, băcănie, brutărie, cofetărie, fast-food. Secțiunea food va beneficia și de terase outdoor, noul proiect având și rolul de destinație pentru socializare și petrecere a timpului liber.

„Family Market este conceptul de retail de proximitate unde găsești toate serviciile de care ai nevoie. Cele două proiecte care se construiesc în județul Iași (comuna Miroslava și cartierul Bucium) vor fi finalizate în primul trimestru din 2022 și sunt răspunsul Iulius la o cerere concretă pentru servicii în zonele rezidențiale cu un ritm accelerat de creștere. Orașul se dezvoltă, își extinde granițele și oamenii caută soluții rapide și confortabile pentru problemele curente, iar conceptul Family Market este personalizat așteptărilor lor”, a spus Radu Pârlea, Manager Family Market.

În același timp, înaintează lucrările pentru Family Market Miroslava, proiect realizat în parteneriat cu Primăria Miroslava. Investiția va integra tot un supermarket și un mix personalizat de produse și servicii.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content