FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Preluarea unor active Cargill de către grupul Waterland, în analiza Consiliului Concurenței

Preluarea unor active Cargill de către grupul Waterland, în analiza Consiliului Concurenței

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care NewOpCo Hungary, o filială a Grupului Waterland, va prelua unele active ale Grupului Cargill din Ungaria. Activele care fac obiectul tranzacției includ, în principal, o unitate de producție de hrană pentru animale de companie situată în Ungaria, precum și echipamente aferente, stocuri și contracte comerciale relevante.

Grupul Waterland este un grup investițional cu capital privat, care controlează societăți de portofoliu prezente în diverse sectoare. Acesta este activ în domeniul producției și comercializării de hrană pentru animale de companie prin intermediul filialelor United Petfood Group B.V., inclusiv United Petfood Romania S.R.L., care deține în România o unitate de producție de hrană pentru animale de companie.


Citește și 2022, încă un an cu perspective de creștere double digit pentru PENNY România


Cargill este o companie din Ungaria, activă pe piața de producție și distribuție a hranei pentru animale, a comercializării cerealelor și a semințelor oleaginoase și a vânzării de amidon, produse derivate din amidon, emulgatori și texturizanți pentru industria alimentară.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei. Autoritatea de concurenţă va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content