FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Philip Morris International își extinde portofoliul de produse fără fum

Philip Morris International își extinde portofoliul de produse fără fum

 

Philip Morris International (PMI) a anunțat comercializarea în România a dispozitivului lil SOLID 2.0, alternativa fără fum produsă de compania KT&G și introdusă de IQOS, începând din 9 decembrie 2021. Anunțul vine în urma semnării, în ianuarie 2020, a unui acord între PMI și KT&G, principala companie producătoare de tutun și nicotină din Coreea de Sud. România este printre primele piețe din Uniunea Europeană în care dispozitivul este lansat.

Pe piața din România, dispozitivul va fi lansat împreună cu două variante de consumabile Fiit, care sunt produse în fabrica Philip Morris România din Otopeni.

„Ambiția noastră este ca toți adulții care altfel ar continua să fumeze să treacă la alternative mai bune cât mai curând posibil și să renunțe la țigări, în beneficiul sănătății lor, al sănătății publice și al societății în general. Produsele KT&G aflate în plină expansiune în afara Coreei de Sud vor completa portofoliul nostru deja puternic de produse care încălzesc tutunul și nu eliberează fum, ceea ce le oferă fumătorilor adulți o gamă și mai largă de opțiuni de gust, preț și tehnologie”, a declarat Daniel Cuevas, Managing Director, Philip Morris România.

Acordul dintre PMI și KT&G are o durată inițială de trei ani și permite PMI să distribuie produsele fără fum curente ale KT&G și versiunile ulterioare ale acestora în mod exclusiv, fără însă să împiedice PMI să distribuie propriile produse și pe cele ale altor terți.

Acest pas important înspre construirea unui viitor fără fum vine în completarea progreselor înregistrate deja de PMI cu portofoliul existent de produse fără fum și care nu ard tutunul (heat-not-burn). În 30 septembrie 2021, erau aproximativ 20,4 milioane de utilizatori adulți ai sistemului de încălzire a tutunului IQOS produs de PMI la nivel global, din care aproximativ 14,9 milioane de fumători adulți au făcut trecerea la IQOS și au renunțat la fumat.

Produsele fără fum dezvoltate de PMI sunt disponibile pentru vânzare în 70 de piețe în principalele orașe sau la nivel național, iar PMI estimează că aproximativ 14,9 milioane de fumători adulți din întreaga lume au trecut deja la IQOS și au renunțat la fumat.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content