FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > P&G numește în premieră un român la conducerea regiunii Europa de Sud-Est

P&G numește în premieră un român la conducerea regiunii Europa de Sud-Est

Începând cu 1 iulie, Radu Maftei preia funcția de Senior Vice President pentru Europa de Sud-Est (SEE) în cadrul Procter & Gamble, poziție din care va coordona afacerile și operațiunile companiei în 12 piețe din regiune.

“Sunt foarte bucuros să mă întorc în România, locul unde mi-am început cariera în P&G, acum 25 de ani. Sunt, de asemenea, onorat să preiau responsabilitatea coordonării organizației P&G din această regiune importantă pentru companie. Europa de Sud -Est (SEE) are un potențial semnificativ și sunt nerăbdător să lucrez împreună cu echipa având în vedere oportunitățile de creștere pe care piețele din regiune le oferă.’’, a declarat Radu Maftei. 

Radu a absolvit Academia de Studii Economice din București, specializarea business internațional și s-a alăturat echipei P&G în 1997, tot în București. De-a lungul carierei a ocupat diverse funcții în finanțe, comercial și management, având la activ mai multe poziții de conducere de vârf pe piețe din Europa, Orientul Mijlociu și SUA. Înainte de a prelua noile responsabilități din Europa de Sud-Est, a ocupat funcția de Vice President–Finance & Accounting, pentru Europa de Nord. Radu este căsătorit și are 2 fiice.

În luna septembrie a anului trecut, P&G l-a promovat pe Rodion Dutca pe poziția de CFO pentru Europa de Sud-Est. Cu 14 ani de experiență în cadrul companiei Procter&Gamble, Rodion Dutca a preluat portofoliul de la Tuba Bastan, cea care a ocupat această funcție pentru o perioadă de trei ani, din iulie 2019 până în luna august 2022.

Procter&Gamble are un centru global de servicii în București, precum și un centru logistic în Timișoara. În aceste unități lucrează peste 1.000 de angajați. Totodată, compania deține două unități de producție la Urlați, ultima fiind deschisă în urmă cu doi ani în urma unei investiții de tip greenfield în valoare de peste 29 de milioane de lei. P&G deservește clienți din întreaga lume având unul dintre cele mai puternice portofolii de mărci importante, de calitate şi de încredere, precum Always, Ambi Pur, Ariel, Fairy, Gillette, head&shoulders, Lenor, Oral-B, Pampers, Pantene, Tide. Comunitatea P&G cuprinde operațiuni în aproximativ 70 de țări din întreaga lume. 

 

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content