FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Petre Șandru, o nouă promovare în cadrul Coca-Cola Company

Petre Șandru, o nouă promovare în cadrul Coca-Cola Company

După un mandat de patru ani în funcția de Country Manager în cadrul Sistemului Coca-Cola din Irlanda, Petre Șandru a fost promovat la începutul acestui an ca Vice President Operations în cadrul Coca-Cola Company. Executivul este locat în Shanghai, China, iar aceasta este prima sa experiență profesională dincolo de granițele Europei.

Petre Șandru are o experiență de aproape 16 ani în cadrul Coca-Cola Company, fiind iniţial Brand Manager, apoi Director Operaţional pentru România şi Moldova şi Director Comercial pentru patru ţări din regiune: România, Moldova, Bulgaria şi Albania. În cadrul Coca-Cola România, Petre Șandru a înregistrat în fiecare an rezultate foarte bune pentru toate produsele din portofoliu și a întâmpinat piața cu inovații de top.

Înainte de a se angaja la Coca-Cola, Petre Șandru a lucrat pentru JT International.

În România, Sistemul este format din Coca-Cola România (filială a The Coca-Cola Company, proprietarul mărcilor înregistrate) şi partenerul său, Coca-Cola Hellenic (CCH) România, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content