FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Peste 200 de companii vor fi prezente la Indagra Food & Carnexpo

Peste 200 de companii vor fi prezente la Indagra Food & Carnexpo

Cel mai mare eveniment dedicat industriei alimentare din România începe pe 30 octombrie la Romexpo. Peste 200 de companii, dispuse pe o suprafață expozițională de 13.600 mp, participă la ediția de anul acesta a Indagra Food & Carnexpo. Peste 160 dintre ei sunt din România, iar 40 reprezintă Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, Italia, Republica Moldova, Olanda, Cehia, Suedia, Turcia, Ungaria.

Evenimentul se adresează producătorilor, distribuitorilor și importatorilor de echipamente și tehnologii pentru industria alimentară, industria cărnii, panificație, industrializarea legumelor și fructelor, prelucrarea peștelui și laptelui.

Expozanții își vor prezenta produsele în cadrul unor zone tematice special concepute pentru o promovare cât mai eficientă: Salonul industriei cărnii din România, Salonul de panificație, lactate, fructe și legume și Salonul GastroFood. De asemenea, târgul include și o serie de activități conexe de interes atât pentru specialiștii din domeniu, cât și pentru publicul larg. În a doua zi a evenimentului, Asociația Producătorilor de Carne de Porc din România organizează o conferință pe teme de actualitate.

De asemenea, în perioada 30 octombrie – 3 noiembrie, Romexpo va fi gazda unui târg internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, horticulturii, viticulturii și zootehniei, unui târg de vinuri, bere și alte băuturi alcoolice și non-alcoolice, dar și o expoziție pentru industria ambalajelor.

Programul de vizitare pentru cele trei evenimente începe la 9:00 și se încheie la 18:00. În ultima zi, târgurile sunt deschise doar până la ora 16:00.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content