FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > PepsiCo, cea mai mare investiție în Marea Britanie din ultimii 25 de ani

PepsiCo, cea mai mare investiție în Marea Britanie din ultimii 25 de ani

Gigantul PepsiCo va investi peste 67 de milioane de euro în fabrica din Leicester pentru a crește capacitatea de producție, reprezentând cea mai mare sumă alocată businessului din Marea Britanie din ultimii 25 de ani, scrie Esmmagazine.com.

În fabrica din Leicester sunt produse chipsuri și snacksuri crocante, investiția urmând să genereze 100 de noi locuri de muncă. Ca urmare, producția anumitor branduri va fi relocată din Europa în Leicester în 2024.

PepsiCo a anunțat recent că urmează să finalizeze o investiție de 127 de milioane de euro la fabrica sa din Cork, Irlanda, inițiativă care va duce la majorarea capacității de producție și a extinderii centrului de cercetare și dezvoltare. În ultimii doi ani, în fabrica din Cork personalul a crescut cu 20%, 642 de angajați din totalul forței de muncă a companiei din Irlanda (1.250) lucrând în această unitate de producție. În această fabrică sunt produse branduri precum Pepsi Max, Gatorade, 7Up, Mountain Dew și Doritos.

Portofoliul PepsiCo este alcătuit dintr-o gamă variată de produse alimentare și băuturi savuroase, incluzând numeroase branduri iconice ce generează fiecare, anual, peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail. PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 86 de miliarde dolari în 2022, adusă de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade, Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Produsele sunt disponibile în 200 de țări și teritorii din întreaga lume.

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content