Acasă > Știri > Penny Market crește venitul minim net de intrare în companie la 2.000 lei

Penny Market crește venitul minim net de intrare în companie la 2.000 lei

Retailerul Penny Market crește venitul minim net de intrare în companie la 2.000 de lei, începând cu data de 1 august, acesta incluzând și valoarea tichetelor de masă.

Astfel, orice nou angajat al companiei, precum și angajații actuali, primesc un venit minim net de 2.000 de lei ce include și bonurile de masă. În prezent, în România salariul minim net pe economie este de 1.263 de lei.

“Mărirea venitului minim net la 2.000 de lei face parte din strategia noastră de retenție și a presupus eforturi considerabile,” a declarat Daniel Gross, Director General Penny Market.

Pe lângă pachetul salarial, angajații mai beneficiază și de alte avantaje financiare precum bonusurile de retenție oferite la trei și la șase luni după angajare sau bonusurile de performanță acordate în funcție de îndeplinirea unor indicatori cheie stabiliți cu managerul direct la angajare, cât și pe parcursul anului, în cadrul evaluărilor. În 2018, 90% dintre cei 4.588 de angajați au primit un bonus pentru rezultatele obținute.

Întreaga rețea Penny Market, care numără 244 de magazine, este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. Compania a raportat anul trecut o cifră de afaceri de 3,45 miliarde de lei, în creștere cu 15% față de rezultatele din 2017, iar pentru 2019 avansul va fi tot de “două cifre”, potrivit declarațiilor lui Daniel Gross, Director General Rewe România.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content