FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny deschide al cincilea magazin în Arad

Penny deschide al cincilea magazin în Arad

Penny, unul dintre cei mai activi retaileri din România, ajunge la o rețea națională de 314 magazine în România după deschiderea celui de-al cincilea magazin în orașul Arad. Noul magazin se află pe str. Liviu Rebreanu, nr. 95 și are o suprafață de vânzare de 857,2 mp. Acesta dispune de 79 de locuri de parcare, dintre care 4 locuri sunt pentru persoanele cu dizabilități. Echipa noului magazin este formată din 15 persoane.

„Designul noilor magazine este modern și primitor, iar sesiunea de cumpărături pentru clienți este îmbunătățită datorită zonei extinse pentru produse proaspete, mărci proprii pe gustul românilor, dar și datorită semnalizării mai vizibile a promoțiilor și a categoriilor principale de alimente. În plus, noul Penny oferă soluții simple, adaptate stilului de viață alert, precum produsele ready to eat, dar și cele semipreparate, refrigerate sau congelate”, explică reprezentanții retailerului.


Citește și 2022, încă un an cu perspective de creștere double digit pentru PENNY România


Penny Punct reprezintă evoluția strategică a Penny Market în România și este structurată în șapte piloni cheie: experiență îmbunătățită în magazine, expansiune, produse românești, oameni, digitalizare, sustenabilitate și comunicare integrată.

Pilonul expansiune se referă la extinderea magazinelor și la dezvoltarea capacităților logistice. Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine. În materie de logistică, la finalul anului trecut, Penny  a inaugurat cel de-al patrulea depozit de la Filiași, județul Dolj. Totodată, compania a început un amplu program de certificare BREEAM (Building Research Establishment's Environmental Assessment Method) pentru toate magazinele pe care le construiește în prezent.

Penny este conceptul de succes al grupului german REWE și unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de patru centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda, Bacău și Filiași. În prezent, echipa Penny este formată din peste 5.800 de angajați.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content