FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny bifează încă o deschidere pe harta expansiunii

Penny bifează încă o deschidere pe harta expansiunii

Rețeaua de magazine Penny se extinde cu o nouă unitate în Craiova, județul Dolj. În urma acestei deschideri, rețeaua ajunge la 260 de unități comerciale deschise în România.

Noul magazin este situat pe Strada Amaradia, nr. 28, și are un spațiu de vânzare de 796 metri pătrați și o parcare cu 53 de locuri disponibile. Echipa Penny din această nouă locație numără 13 angajați.

Penny este unul dintre cei mai activi retaileri din România, cu primul magazin deschis pe piața locală în anul 2005. Întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. În prezent, pentru rețeaua Penny lucrează peste 4.500 de angajați.

Compania a investit în remodelarea întregii rețele de magazine și accentul a fost pus pe designul modern și elegant, dar și pe reorganizarea categoriilor de produse astfel încât să ofere mai mult spațiu alimentelor proaspete.

În anul fiscal 2019, Penny a înregistrat o cifră de afaceri de 3,96 miliarde lei, în creștere cu 15% față de anul fiscal precedent. În tot acest interval de timp, peste două milioane de clienți au vizitat magazinele din întreaga țară. Retailerul și-a propus să investească peste două miliarde de lei în următorii șase ani pe piața din România.
 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content