FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Penny adaugă trei noi magazine în rețea

Penny adaugă trei noi magazine în rețea

Discounterul Penny a ajuns la 306 magazine în România prin deschiderea a trei noi locații. La nivelul lunii ianuarie au fost inaugurate cinci magazine Penny.

Magazinul Penny din Tunari, județul Ilfov, de pe Calea București nr. 71, are o suprafață de vânzare de 821.9 mp și patru case de marcat. Mai mult, magazinul dispune de 80 locuri de parcare, dintre care trei pentru persoanele cu dizabilități.

Unitatea din Medgidia, județul Constanța, de pe Str. Tudor Vladimirescu nr. 3, are o suprafață de vânzare de 797.3 mp și patru case de marcat, în timp ce magazinul din Prundul Bârgăului, județul Bistrița Năsăud, de pe Str. Calea Transilvaniei nr. 97A, are o suprafață de vânzare de circa 860 mp și patru case de marcat.

Până în 2029, Penny își propune să atingă cifra de 600 de magazine și 6 centre logistice. Penny a deschis primul magazin pe piața locală în anul 2005. În acest moment, întreaga rețea este deservită de trei centre logistice situate în localitățile Ștefăneștii de Jos, Turda și Bacău. Rețeaua Penny are peste 5.500 de angajați.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content