FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Parteneriat pentru finanțarea comercianților mici și mijlocii care vor să accelereze businessul

Parteneriat pentru finanțarea comercianților mici și mijlocii care vor să accelereze businessul

În condițiile în care vânzările online se numără printre sectoarele din economie care au avut de câștigat în contextul pandemiei de COVID-19, TBI Bank și Netopia Payments, cel mai utilizat procesator de plăți online din România, au încheiat un parteneriat menit să ajute comercianții să își finanțeze planurile de dezvoltare.

Creditul online de afaceri oferit de TBI Bank este accesibil direct pe platforma Netopia Payments și procesul online de aplicare pentru un împrumut durează aproximativ cinci minute, iar documentația necesară este redusă și la îndemâna oricărui antreprenor. Comercianții primesc răspuns în doar 24 de ore și finanțarea ajunge până la 20.000 euro, echivalent în lei.

„Împreună cu partenerii de la TBI Bank am implementat o soluție de finanțare simplă, rapidă, care răspunde provocărilor pe care le întâmpină comercianții mici și mijlocii, cu resurse limitate, ce au nevoie de finanțare imediată pentru a-și putea susține activitățile și să beneficieze de cele mai bune oportunități de dezvoltare pentru afacerile lor”, declară Antonio Eram, CEO Netopia Payments.

TBI Bank este un creditor „phygital” adresat consumatorilor, IMM-urilor și comercianților, care operează în România, Bulgaria, Germania, Suedia și Polonia, parte din 4finance, unul dintre cele mai mari grupuri europene de soluții digitale de creditare adresate consumatorilor.

Printr-o rețea proprie de 300 de sucursale, o varietate de canale digitale și o rețea de peste 10.000 de locații comerciale, TBI Bank deservește peste 1 milion de clienți.

Netopia Payments, companie 100% românească, este cel mai utilizat procesator de plăți electronice de pe piața locală. În prezent, aproximativ 30.000 de comercianți folosesc serviciile și soluțiile Netopia Payments: plăți mobile, tranzacții online cu carduri bancare sau prin SMS.

 

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content