FacebookLinkedinYoutubeTwitter

Acasă > Știri > Orkla își extinde portofoliul pe segmentul nutriției sportive

Orkla își extinde portofoliul pe segmentul nutriției sportive

Orkla bifează o nouă achiziție prin intermediul diviziei Orkla Care. Recent, prin filiala sa suedeză Health and Sports Nutrition Group AB, Orkla Care a semnat un acord pentru achiziționarea pachetului integral de acțiuni ale Proteinfabrikken. Valoarea tranzacției nu a fost făcută publică.

Orkla Care, cu sediul în Norvegia, deținea deja o participație minoritară de 16,7% la Proteinfabrikken încă de acum șapte ani. Proteinfabrikken este un recunoscut furnizor norvegian de alimente de larg consum și produse axate pe nutriția sportivă, vândute sub brandul PF, precum și vânzarea și distribuirea unei varietăți de echipamente sportive.

„Health and Sports Nutrition Group deține o poziție puternică în Suedia, în timp ce Proteinfabrikken are o prezență puternică în Norvegia. Combinate, rezultă un mix complet și oferă companiei o bază solidă în Scandinavia”, susține Johan Görgård, CEO Health and Sports Nutrition Group AB, într-o declarație citată de FoodBev Media.

În 2019, Proteinfabrikken a avut o cifră de afaceri de 82 de milioane de coroane norvegiene, echivalentul a 7,9 milioane de euro, majoritatea vânzărilor fiind concentrate în Norvegia. Aproximativ jumătate dintre vânzările realizare s-au bazat pe magazinului online al companiei.

Sursă foto: FoodBev Media

Știri asemănătoare

Adaugă comentariu nou

Imagine CAPTCHA
Introduceți caracterele din imagine.
Tracking Popular Content